Feirer 5 år som kreftfri

- Sykdommen min gjorde at mange dro for å få sjekket seg.

FEIRER: Til vinteren har Kylie Minogue vært kreft-fri i fem år. Dette ønsker hun å feire ved å holde en storslagen veldedighetskonsert i Paris.  Foto: All Over Press
FEIRER: Til vinteren har Kylie Minogue vært kreft-fri i fem år. Dette ønsker hun å feire ved å holde en storslagen veldedighetskonsert i Paris. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Det har gått fem år siden den australske popstjernen Kylie Minogue (42) fikk sjokkbeskjeden om at hun hadde brystkreft og la musikk-karrieren på hyllen for å kjempe mot sykdommen.

Etter intens behandling og cellegift gjorde hun comeback på scenen i 2006, og selv om tiden etter har vært preget av frykt for tilbakefall, skal 42-åringen nå være hundre prosent frisk.

Til vinteren er det fem år siden hun ble erklært kreft-fri, og dette ønsker hun nå å feire ved å holde en storslagen veldedighetskonsert, skriver Contactmusic.com.

Sammen med popstjerne-vennene Robbie Williams, Sir Elton John og Scissor Sisters planlegger popstjernen å holde et stort arrangement i Paris 11. februar.

- Jeg skal definitivt feire. Tidlig neste år er det fem år siden jeg ble erklært frisk og jeg ønsker å gjøre noe for å markere det. Vi skal forsøke å arrangere noe med min professor i Paris, sier Kylie.

Selv om kampen mot kreften var tøff og resulterte blant annet i brudd med skuespillerkjæresten Olivier Martinez, er Kylie glad for at hun har fått flere kvinner til å bli bevisste på sykdommen.

- Jeg vet om mange kvinner som fikk gjennomført undersøkelser etter at det ble kjent at jeg hadde fått kreft. Mange mennesker har kommet opp til meg og sagt at jeg reddet dem. Selvsagt gjorde jeg ikke det, men sykdommen min gjorde i hvert fall at mange dro for å få sjekket seg, sier hun.

Kylie, som har vært sammen med ti år yngre Andres Velencoso Segura (32) siden 2008, er i disse dager aktuell med sitt nye album «Afrodite».

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Du trenger høyere hæler