IKKE BLYG: 39 år gamle Claudia Schiffer hevder hun har null problem med å kle av seg foran kamera. Foto: All Over Press
IKKE BLYG: 39 år gamle Claudia Schiffer hevder hun har null problem med å kle av seg foran kamera. Foto: All Over PressVis mer

Feirer 40 med toppløsbilder

- Jeg tror aldri jeg blir for gammel til dette.

SEHER.NO: Den tyske supermodellen Claudia Schiffer (39) har siden 90-tallet vært en av verdens best betalte modeller. Men selv om den tyske skjønnheten nærmer seg 40 med stormskritt, nekter hun å legge karrieren på hylla slik mange av hennes jevnaldrende er i ferd med å gjøre.

Istedenfor å trappe ned, stilte Claudia opp på toppløsbilder i regi av bladet Tank magazine. Og på bildene - som er tatt av fotografen Luis Sanchis - ser det knapt ut som om Claudia har blitt en dag eldre, siden hun slo igjennom som modell for over 10 år siden.

På et av bildene poserer Claudia kun iført en liten truse og et halskjede fra Van Cleef og Arples.

Se alle de nye bildene av Claudia her  (ekstern lenke)

Og Claudia - som nylig også stilte opp toppløs på bilder for Anthology-parfymen til Dolce & Gabbana - har ingen planer om å stoppe med å kaste skjorta foran kameraene.

- Jeg tror aldri jeg blir for gammel til dette. Kanskje vil jeg stoppe å ta nakenbilder når jeg blir 60 eller 70, men det kommer an på spør. For fotografen Mario Testino, for eksempel vil jeg gjøre hva som helst, for han er så dyktig, sier hun til avisen Daily Mail.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Jeg er mer redd for Botox enn rynker