Feirer 40-årsdagen på TV-innspilling

Søndag fylte Harald Rønneberg år. Se bildeserie!

2 X 40: Harald Rønneberg var konferansier sammen med prinsesse Märtha Louise da kronprins Haakon feiret sin 40 årsdag med gedigen festival på Skaugum i juli i år.  Foto: NTB scanpix
2 X 40: Harald Rønneberg var konferansier sammen med prinsesse Märtha Louise da kronprins Haakon feiret sin 40 årsdag med gedigen festival på Skaugum i juli i år. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Søndag ble TV-personlighet Harald Rønneberg 40 år, men bursdagsfest med venner og familie får moroklumpen fra Halden vente med til etter han er ferdig med TV-innspilling.

Til Seoghør.no forteller nemlig Anne Martha Leidland, pressekontakt i TV 2, at jubilanten for tiden befinner seg i utlandet:

- Harald Rønneberg feirer 40-årsdagen sin på «Senkveld»-opptak i sydligere strøk. Thomas og Harald gjør for tiden opptak til ny sesong, som kan by på mange spennende dueller mot kjente mennesker. Dette får seerne se til høsten.

Haldenseren startet karrieren som stuntreporter i TV 2-serien «Trigger», hvor Thomas Numme og Solveig Kloppen var programledere - og gjorde siden braksuksess som programleder for første sesong av «Idol», sammen med Numme i 2003.

I åtte år har Thomas og Harald ledet talkshowet «Senkveld» på TV 2, og har ved flere anledninger vunnet priser for deres innsats på TV-skjermen - blant annet Se og Hørs årlige kåring av «Årets TV-navn», som de stakk av med både i 2006 og i 2007.

Harald vant i fjor Norsk Målungdoms dialektpris for sin måte å fremme Haldendialekten på.

På privaten er jubilanten gift med Sølvi Haugland (40), som han - for andre gang - lovet evig troskap til i august 2011.

LES OGSÅ: - Kronprinsen er blitt et forbilde som stefar
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer