Feirer 40-årsdagen med nakenbilder

Kate Moss stiller opp i Playboy. Se video!

Publisert
SEOGHØR.NO: Om litt over et halvt år feirer Kate Moss sin 40 årsdag. Den britiske supermodellen, som fremdeles tjener store penger på modellkarrieren, har flere ganger vært på forsiden av store motemagasiner som Vogue, Vanity Fair og W.

Moss har også vært ansikt utad for designere som Gucci, Dolce & Gabbana, Calvin Klein og Chanel. Nå har turen derimot kommet til Playboy.

Kate skal allerede ha tatt de utfordrende bildene, som skal utgis i januarnummeret neste år. Det er på samme tid som Moss fyller 40 år og Playboy har sitt 60-årsjubileum.

Dette er ikke første gang den britiske modellen poserer naken. Moss har flere ganger tidligere vist seg frem i Evas drakt for flere motepublikasjoner og reklamer.

På privaten supermodellen derimot slitt med både dopavhengighet og manneproblemer, og har flere forhold bak seg. Fra 1994 til 1998 var hun sammen med skuespillerkjekkas Johnny Depp (49), og vært forlovet med urokråka Peter Doherty (34). 

I 2011 giftet hun seg med The Kills-gitarist Jamie Hince (44). Hun har datteren Lila Grace Moss Hack (11) med Dazed & Confused-redaktør Jefferson Hack (41). 

LES OGSÅ:  Nå kan hun feire 25 år som modell 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer