Drew Barrymore:

Feilsendte lettkledd video til 16-åring

Drew Barrymores videosnutt skulle til bestevenninna Cameron Diaz, men endte opp hos en helt annen.

NÆRE VENNER: Drew Barrymore og Cameron Diaz har vært venner i ei årrekke. Her er de sammen i 2019. Foto: Valerie Macon / AFP / NTB
NÆRE VENNER: Drew Barrymore og Cameron Diaz har vært venner i ei årrekke. Her er de sammen i 2019. Foto: Valerie Macon / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Da den amerikanske skuespilleren Drew Barrymore (46) skulle sende en liten filmsnutt til sin gode venninne og «Charlie's Angels»-kollega Cameron Diaz (48) nylig, gikk ikke alt helt etter planen.

De to berømthetene har kjent hverandre i ei årrekke, og pleier å sende bilder og videoer til hverandre av nye klær de har kjøpt. Men da Barrymore skulle vise fram sitt nyeste tilskudd til garderoben til Diaz, endte den lettkledde videoen opp et helt annet sted enn hos venninna:

Hos en 16 år gammel gutt med navn Matthew.

Barrymore kommer med den pinlige avsløringen i sitt eget talkshow «The Drew Barrymore Show», der hun forteller at hun klarte å feilsende videoen der hun filmer seg selv mens hun skifter klær.

- Min beste venninne er Cameron Diaz, og jeg sendte en video av meg selv der jeg kledde på meg. Men det viste seg at jeg sendte den til en 16-åring som heter Matthew, sier 46-åringen om flausen.

SLÅR TILBAKE: Fetisha slår tilbake mot nettrollene etter å ha fått hat får å være lettkledd i «Camp Kulinaris» Vis mer

- En gentleman

Heldigvis lovte 16-åringen å ikke lekke videoen av den berømte skuespilleren videre, ifølge Barrymore selv. Det er hun svært takknemlig for.

Han skal imidlertid ha valgt å beholde den for seg selv, men det lever «Charlie's Angels»-stjernen fint med.

- Heldigvis er Matthew en søt, ung gentleman som ikke har sendt videoen ut i verden, sier Barrymore i talkshowet.

Drew Barrymore preger stadig sladrespaltene med overskrifter av ymse slag, og tidligere i år var det hennes mangeårige rusmisbruk som preget nyhetsbildet.

Hun var bare åtte år gammel da hun slo gjennom som barnestjerne i filmklassikeren «E.T». Fire år senere, da hun var tolv, slet hun med store alkohol- og rusproblemer.

I talkshowet «The Howard Stern Show» snakket hun ut om det påfølgende selvmordsforsøket og oppholdet på psykiatrisk avdeling. Der ble hun tvangsinnlagt av mora si som 13-åring.

KJENT TRIO: Lucy Liu, Drew Barrymore og Cameron Diaz spilte alle i «Charlie's Angels». Her i 2003. Foto: Columbia / Kobal / Rex / Shutterstock / NTB
KJENT TRIO: Lucy Liu, Drew Barrymore og Cameron Diaz spilte alle i «Charlie's Angels». Her i 2003. Foto: Columbia / Kobal / Rex / Shutterstock / NTB Vis mer

Stjal moras bil

- Jeg gikk på byen i stedet for å gå på skolen. Jeg stjal min mors bil og jeg var generelt helt ute av kontroll, sa hun talkshowet, gjengitt av People.

Hun la til:

- Noen ganger kunne man le av det, men andre ganger ble jeg så sint at jeg kunne bli helt gal. Til slutt ble jeg kastet inn på psykiatrisk.

Barrymore var innlagt i 18 måneder.

Ifølge Barrymore skyldtes problemene og hennes ville barndom for mange ressurser og at hun hadde en mor som forsøkte å være venninna hennes heller enn en mamma.

- Jeg tror mora mi skapte et monster, og så visste hun etterpå ikke hva hun skulle gjøre med dette monsteret, sa Barrymore om årsaken til innleggelsen.

FULL FEST: I følge en av deltakerne på «Torpet», fikk deltakerne meske seg i både tobakk og alkohol. Vis mer

- Dette var hennes siste mulighet, for jeg var virkelig ute av kontroll. Jeg tilgir henne for at hun tok det valget. Hun følte sikkert ikke at hun hadde et annet valg.

LES OGSÅ: Nå selger hun leiligheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer