FEILINFORMERT: - Jeg ble feilinformert, sier Vendela nå gjennom sin advokat.  Foto: SCANPIX
FEILINFORMERT: - Jeg ble feilinformert, sier Vendela nå gjennom sin advokat. Foto: SCANPIX Vis mer

Feilinformert av VG

Trodde humordronningen fortalte en sketsj om Vendela og klyster...

SEHER.NO: "Top Model"-programleder og tidligere supermodell Vendela Kirsebom (41) gikk i torsdagens utgave av VG ut med en kraftig motreaksjon til Anne-Kat. Hærlands nye humorshow "Gift, men ingen fanatiker", som hadde premiere onsdag kveld.

Ifølge VG reagerte Kirsebom på at Anne-Kat. hadde harselert med henne i en sketsj i showet.

Blant annet skriver avisen at Anne-Kat. sa: "Jeg har lest alle intervjuer med Vendela, og vet dere hva som er interessant med Vendela? Absolutt ingenting. Hun er så lynstraight. Kun i en usikker verden ville boken hennes blitt en bestselger. Jeg tror ikke hun har kjønnshår en gang - men liljekonvaler. Et lite blomsterbed som hun steller".

VG skrev deretter at det var dette Vendela reagerte så kraftig på.

Men nå viser det seg altså at dette er feil.

Ifølge supermodellens advokat Jarle Roar Sæbø har Vendela blitt feilinformert om innholdet i showet av VG, skriver Kjendis.no.

Avisen skal nemlig ha sagt til Vendela at navnet hennes ble benyttet i en langt "styggere" sketsj.

- Vendela fikk opplyst at Anne-Kat. benyttet en sketsj som dreide seg om Vendela og klyster, og at dette var satt i en seksualisert sammenheng. Naturlig nok reagerte Vendela sterkt på dette. I løpet av dagen har det vist seg at opplysningene var uriktige, sier Sæbø til Kjendis.no, og legger til:

- Anne Kats manager har også bekreftet at de hverken har, eller kommer til å sette Vendela i sammenheng med tarmskylling eller liknende. Saken med Anne Kat er da over for vår del.

VG på sin side har ikke omtalt den angivelige klyster-sketsjen i artikkelen de skrev. Likevel avkrefter avisens redaksjonssjef, Espen Olsen Langfeldt, at de har feilinformert Kirsebom.
- Etter generalprøven tok vi kontakt med Vendela fordi showet inneholder en rekke sekvenser som omhandler henne. En av disse viste seg likevel ikke å omhandle Vendela, etter at vi sjekket med våre kilder. Vi tok derfor kontakt med Vendela og hennes samboer Ewald Eilertsen og gjorde dem oppmerksomme på at et av de mange punktene vi hadde presentert for dem tidligere på dagen, ikke var riktige. De sto fortsatt på uttalelsene, sier Langfeldt, og legger til:

- vi er heller ikke bedt om å beklage noe som helst.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Vendela raser mot Anne-Kat.