Feilene kjendisene ikke vil du skal vite om

Mangler fingre og navler og har ekstra tær. Se bildene som avslører hvordan Hollywood-stjernene egentlig ser ut.

<strong>MANGLENDE KROPPSDELER:</strong> Matthew Perry, Patricia Heaton , Jennifer Garner og Oprah Winfrey er fire av de mange kjendisene som sliter med at kroppene deres i virkeligheten ikke er like perfekte som de fremstår i blader,  på film og TV. Foto: All over press/Stella pictures
MANGLENDE KROPPSDELER: Matthew Perry, Patricia Heaton , Jennifer Garner og Oprah Winfrey er fire av de mange kjendisene som sliter med at kroppene deres i virkeligheten ikke er like perfekte som de fremstår i blader, på film og TV. Foto: All over press/Stella pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se kjendisenes ukjente kropper i bildespesialen nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernene legger mye penger og tid i å fremstå som perfekte på bilder og på TV og film.

Men ser man nærmere etter, er det mange av kjendisene som av forskjellige grunner mangler deler man ville forvente på en normal kropp.

«Friends»-stjernen Matthew Perry mangler for eksempel en del av sin lengste finger, etter en ulykke i barndommen. Også Oscar-vinneren Denzel Washington har blitt merket for livet etter en ulykke i som ung.

Ifølge Radaronline.com - som har laget en liste over de ti største kjendisene med varige skader på kroppen - skyldes Denzels skjeve fingre på den ene hånden at han brakk lillefingeren som liten, og aldri fikk fikset den.

Supermodellen Karolina Kurkova - har flere ganger vist på scenen at hun mangler en navel, mens talkshow-verten Oprah Winfrey har en ekstra tå.

Se kjendisenes ukjente kropper i bildespesialen nederst i artikkelen!
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Klinte til foran publikumVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer