50 ÅR: Hele Norges artistdiva Elisabeth "Bettan" Andreassen fyller 50 år i dag, fredag. Seher.no kom med blomster til jubilanten. Foto: Anders Myhren
50 ÅR: Hele Norges artistdiva Elisabeth "Bettan" Andreassen fyller 50 år i dag, fredag. Seher.no kom med blomster til jubilanten. Foto: Anders MyhrenVis mer

Feiende flott og 50

- Jeg feirer at jeg har det godt, sier Bettan på bursdagen.

SEHER.NO: Hele Norges artistdiva Elisabeth "Bettan" Andreassen fyller 50 år i dag.

Og det var en strålende blid jubilant som satt på Grand Cafè fredag formiddag og nøt bløtkake med gode venner, deriblant "Showgirls"-venninnene Hilde Lyrån og Mariann Aas Hansen.

En stolt Bettan fortalte nemlig at diamantringen med stor rød rubin - som hun bærer på Sehers bilde med blomsterbukett -  er en bursdagsgave fra ektemannen - som hun fikk i morges!
Se videointervju med Bettan lenger ned

På spørsmål om hvordan hun synes det er å fylle 50, svarer Bettan "et helvete", før hun deretter bryter ut i latter.

- Nei, dagen har vært helt fantastisk frem til nå, og klokken er jo bare 11. Det hele begynte med at naboer og venner kom inn klokken 7 i dag tidlig og vekket meg med champagne og sang, og så var det videre til frokost-tv og nitimen, og så kom dere og senere kommer venninner. Det er bare helt fantastisk, sier jubilanten til Sehers reporter.

Lørdag skal det holdes en stor bursdagsfeiring, og Bettan innrømmer at hun har planlagt i mange måneder.

- Jeg har planlagt i et et par måneder jeg nå, og det er imorgen. Men i kveld så er det litt sånn privat hjemme hos oss med deilig kjøttsuppe som min mann har laget, og så skal vi bare kose oss, sitte og prate, sier hun.

Og selv om 50 år er en milepæl for mange, ønsker "Showgirls"-stjernen heller å feire gleden med livet enn det å fylle år.

- Jeg feirer ikke at jeg er 50, jeg feirer på en måte at jeg har det godt og nå er kommet til 50 og føler meg ung og frisk og har masse deilige mennesker rundt meg. En god familie, god karriere, hva skal man med mer? Jeg strekker meg ikke etter mer jeg, jeg lever i det jeg har fått. Jeg har ønsket meg dette - familie, kjærlighet, karriere, det har jeg, så da lever jeg i det nå, og nyter det, avslutter hun.

LES OGSÅ: - Mye skjønnere privat

Se videointervju med Bettan nedenfor:

[obj:media:6273]