«Feel good» på bygda

TVNorge har gjort det igjen.

TRYGGE PROGRAMLEDERE: Alexander Nyhagen og Fritjof Nilsen leder «Gøy på landet» med overbevisning - men kunne kanskje dempet «moro for onga»-faktoren noe. Her med byjenta Camilla Carlsen (22). Foto: TVNorge
TRYGGE PROGRAMLEDERE: Alexander Nyhagen og Fritjof Nilsen leder «Gøy på landet» med overbevisning - men kunne kanskje dempet «moro for onga»-faktoren noe. Her med byjenta Camilla Carlsen (22). Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
MANDAG TIL TORSDAG i elleve uker fremover skal 25 single jenter forsøke å finne mannen i sitt liv i elleve forskjellige bygder - fra Agder til Finnmark - alle med et underskudd på jenter.

«GØY PÅ LANDET» ER et sjekkeprogram, et ganske tradisjonelt et, men likevel med noe ekstra. For det er fascinerende interessant å se hvordan kulturforskjellene kommer til uttrykk mellom byjentene og bygdeguttene. Denne konflikten gjør det ekstra godt for hjertet når det oppstår varme følelser mellom dem. Og så er det neglebitende å se om noen blir igjen i bygda, når bussen skal kjøre videre til den neste desitnasjon hver torsdag.

TVNORGES EGET SJEKKEPROGRAM
er litt i tradisjon med TV 2s «Jakten på kjærligheten», men tempoet er høyere og «Should I stay or should I go»-kulmineringen har en mer fortettet spenning, mer a la NRKs «Dating i mørket».

PROGRAMLEDERNE Fritjof Nilsen (30) og Alexander Nyhagen (28) opptrer proft og stødig, men blir litt lette og barne-tv-morsomme gjennom det hele. Programmet ville kanskje hatt mer igjen for en større ro og varme fra de to.

MEN FOR ALL DEL, det er nok av rørende øyeblikk i «Gøy på landet» uten programledernes hjelp. Som da den yngste av jentene til den single bygdemannen Erik blir spurt om hva som er viktigst for henne på 17. mai. «At pappa har det bra», svarer småskole-jenta.

ALT I ALT er dette «feel good»-TV som fungerer. I så måte har TVNorge på nytt vist at de fortjener ryet de etterhvert har opparbeidet seg, som en vinner på norske egenproduksjoner.

«Gøy på landet» har premiere på TVNorge mandag 19.30.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Klisjéfylt og usympatisk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer