FAMILIELIV: Kevin og Victoria har datteren Jordan (1) sammen. Her er de på en fotballbane i California i mars i år for å se på Jayden og Sean sparke ball. Foto: Fame Flynet  Sweden
FAMILIELIV: Kevin og Victoria har datteren Jordan (1) sammen. Her er de på en fotballbane i California i mars i år for å se på Jayden og Sean sparke ball. Foto: Fame Flynet SwedenVis mer

Federline forlovet og gift på samme helg

Nå er Britneys eksmann gift igjen.

SEOGHØR.NO: Denne helgen gikk Britney Spears (31) tidligere ektemann Kevin Fedeline (35) ned på kne, og fikk ja fra samboeren Victoria Prince.

I motsetning til mange andre par, som planlegger bryllupsdetaljene i mange måneder i forveien, lovet Federline og den tidligere volleyballspilleren Victoria hverandre evig troskap noen timer etter forlovelsen.


- Kevin hadde lurt henne til å tro at de skulle til Las Vegas i forbindelse med jobben hans. I stedet gikk han ned på kne, og fortalte henne at han hadde planlagt å gifte seg med henne allerede samme kveld, sier en kilde til nettstedet JustJared.

Og Victoria var ikke vond å be:


- Hun har ønsket seg dette lenge, så hun ble lamslått. Hun har vist seg å være den rette for ham siden dag én. Hun er en fantastisk dame, sier kilden nær paret videre.
 
Victoria og Kevin har vært sammen siden 2008, og sammen har de datteren Jordan (1). Kevin har også sønnene Sean Preston (7) og Jayden James (6) fra ekteskapet med Britney, og Kori Madison (11) og Kaleb Michael Jackson (9) med eksforloveden Shar Jackson (36).

LES OGSÅ: Se som de gravide kjendisdamene stråler!