FBI testet julebord

Vanligvis tester Forbrukerinspektørene, FBI, på NRK andres produkter med kritisk blikk, endelig kunne de slappe av på eget julebord.

JUELBORDSFAKTA: Solgt-profilen Frode Søreide, Maria Elsness og FBI-kollegaene Marit Evertsen Grimstad og Christian Strand på julebord. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
JUELBORDSFAKTA: Solgt-profilen Frode Søreide, Maria Elsness og FBI-kollegaene Marit Evertsen Grimstad og Christian Strand på julebord. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: NRK-kjendisen Christian Strand (31) og kollegene var klare for fest da NRKs Faktaavdeling arrangerte julebord på Oslo Kongressenter.

Christian og FBI-kollega Marit Evertsen Grimstad (40) kom sammen med Solgt-profilen Frode Søreide (32). Tidligere TV 2 Hjelper deg-reporter, og nå en av NRKs nettledere Maria Elsness (33), var også med i det festklare følget.

- Dette skal bli bra, smiler den glade gjengen til Se og Hør.

Festen varte til de sene nattetimer og gjengen både drakk godt drikke og spiste god julekalkun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg kan bruke et kvarter på én setning

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer