HEMMELIG ELSKER: Ifølge Greg Lott var han Farrah Fawcetts kjæreste til hun døde. De to møttes i studietiden før Fawcetts karriere tok av. Foto: All Over Press
HEMMELIG ELSKER: Ifølge Greg Lott var han Farrah Fawcetts kjæreste til hun døde. De to møttes i studietiden før Fawcetts karriere tok av. Foto: All Over PressVis mer

Fawcett hadde hemmelig elsker i 11 år

Greg fikk aldri sagt farvel til Farrah, det sørget Ryan O'Neal for...

SEHER.NO: Da Farrah Fawcett døde 25. juni i år satt Ryan O'Neal ved sengen hennes. For til tross for deres turbulente forhold gjennom 30 år, fant de angivelig sammen igjen da "Charlies Angels"-skuespilleren fikk kreft.

Men nå kommer det nye opplysninger om 62-åringens kjærlighetsliv som slår sprekker på eventyrslutten som er skapt mellom Fawcett og O'Neal.

For ifølge Greg Lott (63), en tidligere amerikansk fotballspiller, var han både Farrahs første og siste store kjærlighet. 

Lott og Fawcett møttes første gang på 60-tallet mens de begge var studenter på Texas University. Han avfeier nå historien om Farrah og O'Neals gjenforening som en Hollywood-fantasi. 

Ifølge ham var Fawcett og han i et forhold de siste 11 årene av hennes liv, men han ble nektet å møte sin kjæreste de siste månedene.

- Vi var vilt forelsket. Farrah var min beste venn og min inspirasjon, sier Lott til Mail on Sunday.
- Vi forelsket oss for alle de årene side, og vi stoppet egentlig aldri å elske hverandre. Livene våre tok oss i veldig forskjellige retninger men, til slutt, kom hjertet hennes alltid hjem til meg og Texas, sier Greg.
Lott og Fawcett gikk fra hverandre i 1970, da Lott fikk problemer med narkotika og endte i fengsel. Han ønsket ikke at hun skulle vite om problemene han havnet i og kuttet kontakten. Men etter som årene gikk hadde de sporadisk kontakt.

Men først på slutten av 90-tallet tok de opp kontakten igjen for alvor etter at Farrah og O'Neal gikk fra hverandre. Lott har også en rekke kjærlighetsbrev fra Farrah som han viser fram for Mail on Sunday som bevis på forholdet.

- Jeg snakket sist med Farrah på kvelden 9. april, to og en halv måned før hun døde. Da gjorde hun seg klar for å reise hjem etter behandling på St John’s Hospital i Santa Monica. Hun sa: "Jeg kommer hjem i morgen. Jeg elsker deg og jeg vil ringe deg".

Men Lott hørte aldri fra henne igjen. I desperasjon over dette fløy han til California og oppsøkte henne hjemmet i LA, men hevder O'Neal nektet ham adgang.

- Jeg fikk aldri sagt farvel til Farrah. Ryan stengte meg ute av livet hennes.

O'Neals talsperson avviser alt Lott sier som falsk.
Men Ryans sønn Griffin sier at: "Jeg må takke Greg Lott for én ting. For å elske Farrah på den måten hun fortjente å bli elsket. Ryan var bare der for hyllesten".

- Hun var den vakreste skapningen jeg noen gang har sett. Hun var feilfri, sier Lott om sin kjære Fawcett.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Pappa ga meg kokain da jeg var 11