Marna Haugen:

Fått nok av komikere

Dro frem datingappen i solfylte Cannes.

INNRØMMER: Marna Haugen innrømmer at hun er redd for menn, men at hun nå tester ut dating igjen etter bruddet. Bloggerne vises på TV 2 Play /TV 2 Livsstil. Video: TV 2 / Rød Løper. Reporter: Kine Falch. Vis mer
Publisert

Det var trolig flere glade «Bloggerne»-fans som kunne puste lettet ut da TV 2 bekreftet i en pressemelding at sesong 18 skulle komme på skjermen 2. januar, nærmere sagt denne uken.

I sesong 17 fikk man blant annet følge Gisle Agledahl (31) og Sara Emilie Tandberg (30), som man også får et gjensyn med i den nye sesongen.

Da serien startet opp denne uken var det også to nye profiler med i casten.

PÅ EN SNURR: Influenser Sofie Karlstad viser frem tatoveringen hun tok under en fuktig kveld i «Bloggerne». Reporter: Thea Hope. Video: Kine Falch / TV 2 Play Vis mer

Influenser Marna Haugen (41) gjorde nemlig comeback i «Bloggerne». Siden forrige gang 41-åringen var med har hun blant annet gått gjennom et samlivsbrudd med komiker Ørjan Burøe (48).

- Jeg synes det er veldig spennende å være tilbake! Det blir et spennende år og et nytt kapittel som skrives mens jeg går. Jeg gleder meg til å ta med meg seerne på denne reisen, uttalte Haugen i pressemeldingen fra TV 2.

Veien videre

Det er knyttet stor spenning til om Haugen kommer til å dele mer om samlivsbruddet og samarbeidet med eksmannen, samt om hun tar seerne med på veien videre dersom hun skulle finne kjærligheten på nytt.

FLYTTING: «Bloggerne» rullet ut sin 17. sesong, og startet det hele med en opphetet diskusjon mellom Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl. Video: TV 2. Vis mer

Allerede i tirsdagens episode av «Bloggerne» letter en åpenhjertig Haugen forsiktig på sløret om den nye tilværelsen som skilt tobarnsmor.

Det gjør hun under en ferietur til Cannes sammen med venninnen Jannecke Weeden (46)

- Jannecke er en venninne jeg har funnet det siste året. Vi er begge single, begge på samme alder, og har begge barn som omtrent er like gamle. I stedet for å sitte alene i et tomt hus og savne barna, kan jeg like så greit være her, sier Haugen i dagens episode av «Bloggerne».

«BLOGGERNE»: Det er dags for den 18. sesongen med «Bloggerne» og her er de tre nye profilene. Video: TV 2 Vis mer

Weeden, som annonserte høsten 2022 at hun skulle begynne som luksusmegler på den franske solkysten, tok med seg kamerateamet og Haugen til solfylte Cannes, hvor vi seerne fikk et lite innblikk i det gøyale vennskapet mellom kvinnene.

Seerne får også en ørliten sniktitt på Haugens nyeste hobby: Datingapper.

- Det er jo vanlig å være på en datingapp, men det er jo ingen som snakker om det. Her er jeg, Marna 41 år og jeg er på datingapp!

PUPPEGLIPP: I «Bloggerne» på TV 2 fikk Martine Lunde puppeproblemer i bursdagen sin. Reporter: Katrine Bjelke. Video: «Bloggerne» - TV 2/ Nora Skavhaug Vis mer

Selv om seerne får se venninnene diskutere de som dukker opp på datingappen, får man ikke se hvem Haugen matcher med.

Det virker imidlertid som om venninnene er helt enige om én ting; Haugen har i alle fall fått nok av komikere.

Savner barna

Burøe og Haugen var et av landets mest profilerte par, og giftet seg i 2013 under en ferietur til Las Vegas. Åtte år senere tok imidlertid kjærligheten slutt, og duoen annonserte at de hadde valgt å gå hver til sitt.

GIKK HVER TIL SITT: I 2021 kom nyheten om at Marna og Ørjan hadde besluttet å gå hver til sitt. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
GIKK HVER TIL SITT: I 2021 kom nyheten om at Marna og Ørjan hadde besluttet å gå hver til sitt. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer

- Det har vært en lang prosess, selvfølgelig. Men så kom vi bare til et punkt der vi ble enige. Begge tenkte nok innerst inne at den andre ikke ville være helt enig i at brudd var løsningen, men så var vi faktisk det. Det var en enorm lettelse å oppleve, sa Haugen til Se og Hør da bruddet var et faktum.

LES OGSÅ: Knust av NRK

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer