Fastlegens teori

Jan Werners fastlege tror kroppen hans ikke orket mer.

INGEN SVAR: Det vil ta nærmere tre måneder før den endelige obduksjonsrapporten ligger klar - og vi får et svar på hva Jan Werner døde av. Foto: Se og H¿r
INGEN SVAR: Det vil ta nærmere tre måneder før den endelige obduksjonsrapporten ligger klar - og vi får et svar på hva Jan Werner døde av. Foto: Se og H¿r Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
- Min vurdering er at han sovnet stille inn og at hjertet stoppet, at kroppen hans ikke orket mer etter mange års hardt arbeid som det å synge på hans nivå innebærer, sier Jan Werner Danielsens (30) fastlege Unni-Berit Schjervheim.

I en pressemelding opplyser hun at den eksakte dødsårsaken ikke vil foreligge før den endelige obduksjonsrapporten er klar - om minst tre måneder.

Men den foreløpige obduksjonsrapporten, som ble klar tirsdag, fastslår at stjernen, som ble funnet død i sin egen seng fredag ettermiddag, hadde en betennelse i bronkiene, noe som var kjent fra før, skriver Aftenposten.

Fastlegen har ingen forståelse for at han skal ha tatt sitt eget liv, slik det er blitt antydet i flere medier over helgen.

LES MER: FAMILIEN SLÅR TILBAKE MOT SELVMORDSRYKTENE

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer