Fastlegens teori

Jan Werners fastlege tror kroppen hans ikke orket mer.

INGEN SVAR: Det vil ta nærmere tre måneder før den endelige obduksjonsrapporten ligger klar - og vi får et svar på hva Jan Werner døde av. Foto: Se og H¿r
INGEN SVAR: Det vil ta nærmere tre måneder før den endelige obduksjonsrapporten ligger klar - og vi får et svar på hva Jan Werner døde av. Foto: Se og H¿r Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
- Min vurdering er at han sovnet stille inn og at hjertet stoppet, at kroppen hans ikke orket mer etter mange års hardt arbeid som det å synge på hans nivå innebærer, sier Jan Werner Danielsens (30) fastlege Unni-Berit Schjervheim.

I en pressemelding opplyser hun at den eksakte dødsårsaken ikke vil foreligge før den endelige obduksjonsrapporten er klar - om minst tre måneder.

Men den foreløpige obduksjonsrapporten, som ble klar tirsdag, fastslår at stjernen, som ble funnet død i sin egen seng fredag ettermiddag, hadde en betennelse i bronkiene, noe som var kjent fra før, skriver Aftenposten.

Fastlegen har ingen forståelse for at han skal ha tatt sitt eget liv, slik det er blitt antydet i flere medier over helgen.

LES MER: FAMILIEN SLÅR TILBAKE MOT SELVMORDSRYKTENE

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer