Bradley Cooper:

- Farsrollen har forandret meg på alle måter

Elsker livet som pappa til lille Lea.

LYKKELIG FAMILIE: Etter at Bradley Cooper fant lykken med Irina Shayk, har de to fått datteren Lea sammen. Her er far og datter ute på tur i New York i januar. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG FAMILIE: Etter at Bradley Cooper fant lykken med Irina Shayk, har de to fått datteren Lea sammen. Her er far og datter ute på tur i New York i januar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter et år som kjærester avslørte stjerneparet, Bradley Cooper (44) og Irina Shayk (33), i 2016 at de ventet sitt første barn.

Graviditeten ble kjent da supermodellen overrasket alle med å sprade ned catwalken under et Victoria's Secret-show i Paris. Her prøvde hun nemlig å skjule sin voksende mage under en trenchcoat.

I mars året etter kom datteren Lea De Seine til verden.

Nå forteller Bradley om hvordan farsrollen har forandret ham som person.

- På alle måter, tror jeg. Det har tillatt meg å omfavne min egen barnslighet uten frykt for å bli dømt på noen som helst måte, fortalte han til Ellen Degeneres (61) da han gjestet TV-showet hennes torsdag, ifølge Us Weekly.

- Jeg kan leke med leker hele dagen. Eller se på tegnefilmer i evigheter uten å tenke at jeg kaster bort tiden min. Jeg elsker tegnefilmer, la han til.

Lea fylte to år sist måned, og mens mange foreldre opplever det som kalles «trassalderen» i denne perioden, har «A Star Is Born»-stjernen foreløpig sluppet unna vanskeligheter.

- Jeg kan ikke relatere meg til dette. Jeg vet ikke en gang hva det betyr, hevdet han.

Lady Gaga og Bradley Cooper har hovedrollene i den populære filmen «A Star Is Born» og på den 91. Oscar-utdelingen fremførte de sangen «Shallow» sammen - til stor applaus fra salen. Nå går spekulasjonene rundt hvorvidt Gaga og Cooper er mer enn bare gode venner. Vis mer

Filmstjernen nyter tiden sammen med datteren mens hun fremdeles er ung, men innrømmet til Ellen at han har delte følelser når det kommer til fremtiden.

- Man begynner å tenke på hva hun har å se frem til, og også den byrden livet er. Det er mye. Det er så vakkert å se uskyldigheten, delte han, ifølge nettstedet.

- Vil at hun skal føle seg elsket

Bradley Cooper har også tidligere åpnet seg om papparollen. I et intervju med radiokanalen NPR fortalte han i høst hvordan han har klart å roe seg ned etter at datteren kom til verden.

- De siste 15 årene har jeg gått fra film til film, og da jeg fylte 39 år stoppet jeg opp og tenkte: «Hva ønsker jeg egentlig å gjøre?». Jeg antar at å få et barn, og en familie - noe som er et mirakel og noe jeg alltid har drømt om - har åpnet meg opp, delte han, ifølge Us Weekly.

Vis mer

Tidligere i år vant Cooper en Grammy Award sammen med Lady Gaga (33) for «Best Pop Duo» i filmen «A Star Is Born». De to utviklet et nært vennskap under innspillingen av det musikalske dramaet, og fant blant annet tonen gjennom gode opplevelser fra barndommen.

- Noe Lady Gaga og jeg har til felles, er at vi begge ble veldig, veldig elsket som barn. Og når jeg møter mennesker som har hatt samme oppvekst, ser jeg det i dem. Og det er det jeg ønsker for datteren min - jeg vil at hun alltid skal føle seg elsket, delte han videre med radiokanalen.

Beskytter privatlivet

Bradley Cooper og Irina Shayk ble først koblet til hverandre våren 2015, ikke lenge etter at de begge hadde gått ut av hvert sitt profilerte forhold.

Selv om duoen har vist følelser offentlig flere ganger, har de ikke snakket mye om forholdet sitt i media.

I februar avslørte Victoria’s Secret-engelen hvorfor.

- Jeg har mange venner som deler mye av privatlivet sitt med offentligheten på Instagram eller andre sosiale medier. Jeg beundrer dem og synes det er fantastisk, men det handler om personlige valg, fortalte hun til Glamour U.K.

- Siden jobben min krever at jeg er der ute, så har jeg bestemt meg for å ikke snakke om privatlivet mitt. Det er derfor det kalles privatliv. Det er noe som er ment for deg og familien din, og det føler jeg meg fornøyd med, forklarte hun videre.

LES OGSÅ: - Hun var dritings da vannet gikk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer