KONKURS: Problemene hoper seg opp for Kerry Katona. Foto: All Over Press
KONKURS: Problemene hoper seg opp for Kerry Katona. Foto: All Over PressVis mer

Farskapssak skaper pengeproblemer

Kerry Katonas ektemann har funnet ut at han er far til en tre år gammel gutt.

SEHER.NO: Rådyre luksusvaner og skrantende inntekt har ført til at den tidligere "Atomic Kitten"-stjernen Kerry Katona (28) og ektemannen Mark Croft (37) har havnet i økonomisk uføre.

Nå ser det imidlertid ut til at familiens pengeproblemer er langt verre enn antatt...

En farskapstest viser nemlig at Mark er far til en tre år gammel gutt, som han hittil ikke har visst om. Treåringen er resultatet av en kortvarig romanse som fant sted før Mark ble sammen med Kerry, men barnets mor har inntil nylig trodd at det var en annen mann som var faren.

Nå venter en saftig regning for manglende barnebidrag for Mark og hans alkoholiserte kone Kerry, som nylig ble slått personlig konkurs. Den tidligere drosjesjåføren må også belage seg på å betale barnebidrag hver eneste måned gjennom de neste femten årene.

- De hadde ikke snakket sammen på flere år, før hun tok kontakt nylig. Kerry var rasende helt til hun oppdaget at han ikke hadde vært utro, og de dro begge for å hilse på denne kvinnen for noen uker siden, sier en kilde til News of the World.

- De forstod umiddelbart at gutten uten tvil var hans. Han er som snytt ut av nesen på sin far, og DNA prøver beviser farskapet. Dette kunne ikke kommet på et verre tidspunkt for Kerry og Mark - de er fullstendig blakke.

Kerry og Mark har to barn sammen i tillegg til to til hver fra tidligere forhold. Men Kerrys nyopererte kropp til tross - jobbtilbudene lar vente på seg for den tidligere popstjernen, som nylig mistet en lukrativ ukebladspalte samt et filmprosjekt verdt 1,6 millioner kroner.

Mark vurderer derfor å gå tilbake til jobben som drosjesjåfør, og kommer da til å benytte seg av familiens enorme samling av luksusbiler.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Vi er bekymret