MACHO PAPPA: Farsfølelsen kom snikende forteller Vegard "Short Cut" Olsen. Men da den kom slo den til for fullt. Foto: SCANPIX
MACHO PAPPA: Farsfølelsen kom snikende forteller Vegard "Short Cut" Olsen. Men da den kom slo den til for fullt. Foto: SCANPIX Vis mer

Farsfølelse med et smell

- Jeg tenkte: Kjører jeg nå, så begynner jeg å grine.

SEHER.NO: - Jeg er alt jeg ikke trodde jeg kom til å bli som far. Jeg har jo alltid sett på meg selv som en hipp fyr som følger med i tiden, men det er jeg ikke, sier Vegard "Short Cut" Olsen (34) til kvinnemagasinet Kamille.

På siste halvdel av 90-tallet var "Short Cut" kjent som en hipp og urban musikkfyr med rastafletter. Han slo igjennom som artist med singelen "Hots for you" i 1996, og var programleder for VG-lista Topp 20 fra 1999 til 2003. I dag er han å se på skjermen som programleder for Migrapolis på NRK.

Vegard Th. Olsen bodde sammen med kona Lene Merethe Hansvoll i Oslo i 13 år, men da datteren Carmen Sofie kom til verden for to og et halvt år siden skjedde det gradvis store forandringer med den urbane levestilen.

- Det var ikke noe hallelujastemning med én gang. Jeg husker jeg gikk ut av sykehuset, kjøpte fire pils og en pizza. Det er et nytt menneske å bli kjent med, og det tok lang tid før jeg fikk en instinktiv farsfølelse.

- Jeg klorte meg fortsatt litt fast i de vante tingene og fortsatte å reise i jobben, som jeg alltid har gjort. Plutselig en dag, da jeg skulle ut på en slik jobb, klarte jeg ikke å kjøre. Jeg tenkte: Kjører jeg nå, så begynner jeg å grine.

I dag lever Vegard sammen med familien på en gård i Kongsberg og han synes han er heldig som har mulighet til å være mye hjemme med Carmen Sofie.

- Når hun sovner, kan jeg ligge en time og se på henne. Det er da jeg tenker som klarest.

LES OGSÅ: Superfedre smelter som smør

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.