DOBBEL LYKKE: Unni Lindell er både blitt farmor og nominert til den gjeve "Bohandlerprisen". Her er hun på Aschehougs hagefest i slutten av august.
 Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
DOBBEL LYKKE: Unni Lindell er både blitt farmor og nominert til den gjeve "Bohandlerprisen". Her er hun på Aschehougs hagefest i slutten av august. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella PicturesVis mer

Farmor før tiden

Lille Felix orket ikke vente på november. Nå er krimdronningen Unni Lindell blitt farmor til gutt nummer to.

SEOGHØR.NO:  – Han er verdens skjønneste, fastslår Norges ubestridte krimdronning Unni Lindell (57) etter å ha hilst på det ferskeste tilskuddet i familien.

Det er eldstesønnen Christian (36) og svigerdatteren Benedicte (32) som er blitt foreldre for første gang.

Den vesle gutten - som heter Felix - ankom før terminen i november.

- Alt står bra til med barn og foreldre, sier en lykkelig Unni, som også er farmor til Theo (3) - sønnen til Fredrik (33) og Teres (30).

Krimdronningen og ektemannen Per Christian Garnæs (57) sparer på gutter - bare blandet med to vakre svigerdøtre. Unni har aldri lagt skjul på at hun trives utmerket sammen med sitt motsatte kjønn.

- Jeg digger menn! Det er mindre dill med dem, de sier hva de mener, og står for det, har hun tidligere sagt til Se og Hør.

- Det er ikke en blonde i sikte hos oss. Gutter er veldig greit, jeg er en guttemor og guttefarmor, fastslår Unni!

Saken fortsetter under bildet

BABYLYKKE: Christian Lindell og kona Benedikte Stavik er blitt foreldre for første gang. Foto: Se og Hør
BABYLYKKE: Christian Lindell og kona Benedikte Stavik er blitt foreldre for første gang. Foto: Se og Hør Vis mer

Hun kan også glede seg over at hun er nominert til den prestisjetunge «Bokhandlerprisen», etter suksessen med krimromanen «Brudekisten» – som har ligget på bestselgerlista siden den utkom for 2 måneder siden. Prisen deles ut i november, basert på en avstemming blant de ansatte hos landets bokhandlere. En meget prestisjetung pris, med andre ord.

Sammen med Jon Michelet (70), selger Unni flest bøker for tiden. Michelet er for øvrig også nominert til bokhandlerprisen. Det sammen er Unnis nære venninne, Anne B Ragde (56).

LES OGSÅ: Fant kjærligheten i «Alt for Norge»