«Farmen»-vinneren tatt for fyllekjøring

- Akkurat nå har jeg det forferdelig vondt, og har vanskelig for å tilgi meg selv etter det som har skjedd, sier Tommy Rodahl.

FRA «FARMEN»-SEIER TIL FORTVILELSE: Programleder Gauta Grøtta Grav (t.h) kåret Tommy Rodahl til årets vinner av TV 2-programmet «Farmen» i mai i fjor. Forrige uke ble Rodahl tatt for promillekjøring. Foto: Alex Iversen/TV 2
FRA «FARMEN»-SEIER TIL FORTVILELSE: Programleder Gauta Grøtta Grav (t.h) kåret Tommy Rodahl til årets vinner av TV 2-programmet «Farmen» i mai i fjor. Forrige uke ble Rodahl tatt for promillekjøring. Foto: Alex Iversen/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I fjor kunne Tommy Rodahl feire «Farmen»-seieren med champagne og jubel, men onsdag forrige uke førte heller alkoholen til fortvilelse for 49-åringen. Se og Hør Weekend kan nemlig avsløre at reality-kjendisen ble tatt for fyllekjøring på Frøya ved trøndelagskysten, etter å ha kjørt bilen i grøfta.   - Jeg kan bekrefte at jeg ble tatt for promillekjøring. Akkurat nå har jeg det forferdelig vondt, og har vanskelig for å tilgi meg selv etter det som har skjedd – og måten jeg har sviktet folk rundt meg på, sier «Farmen»-vinneren til Se og Hør Weekend. En politipatrulje kom raskt til ulykkesstedet og fattet mistanke om promille. Alkoholmåleren ga utslag, og Rodahl ble derfor bragt inn for å avgi blodprøve. Lensmann Inge Dahlø i Hitra og Frøya bekrefter hendelsen overfor Se og Hør, og uttaler at det er tatt ut anmeldelse mot ham. Selv ber han nå om at familien får ro rundt seg. Foreløpig er det ikke kjent hvor høy promille 49-åringen hadde da politiet ankom stedet. – Den var langt over det lovlige, det er den eneste fornuftige forklaringen jeg har. Hadde jeg hatt lav promille, ville jeg ikke satt meg i bilen, sier ulykkelige Tommy til Se og Hør Weekend.   Bli fan av Seoghør.no på Facebook her Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255 Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255. LES OGSÅ: Klar for å bli «bondekone»   

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer