«Farmen» 2021:

«Farmen»-utfordrerne: - Posisjon til å angripe

Tre nye utfordrere er klare til å kjempe om plass i «Farmen».

KJEMPER OM INNPASS: Torstein Knutsen, Anette Svendsen og Gunnar Svingen er årets utfordrere i «Farmen». Foto: Alex Iversen/TV 2
KJEMPER OM INNPASS: Torstein Knutsen, Anette Svendsen og Gunnar Svingen er årets utfordrere i «Farmen». Foto: Alex Iversen/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er sjelden en «Farmen»-sesong uten drama, og allerede har årets gjeng skapt flere overskrifter.

Forrige uke kunne Se og Hør avsløre at to av deltakerne hadde vært på smugleferd i skogen gjentatte ganger, og at det var full oppvask i kulissene.

Tirsdag kommer det også tre nye deltakere til, som er klare for å lage liv på gården. Blant dem er Torstein Knutsen (62), som har ventet i mange år på å få en sjanse i gårdseventyret.

- Jeg var på audition for seks-syv år siden. Jeg kom ikke med den gangen, og jeg hadde egentlig gitt litt opp. Men mange av vennene mine har mast om at jeg skulle være med, og til slutt var den en venninne som meldte meg på i år, sier han til Se og Hør.

Farget håret blått

Tromsdalingen forklarer at han har «alt som trengs» for å takle tv-konkurransen, da han jobber som tømrer, har drevet gård og har sysakene i orden.

REGELBRUDD: Vi har gjennom årene hatt flere tilfeller av regelbrudd inne på «Farmen». Nå har også juks i årets sesong blitt avslørt. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Jeg er som en potet. Jeg vet da faen hvor jeg har lært alt sammen, men jeg kan det meste, sier han.

Han er også god på å holde hodet kaldt, noe den isblå sveisen illustrerer godt.

- Jeg tar en utfordring på strak arm, og min svigerdatter har en frisørsalong i Tromsø. Hun sa i våres at hun hadde lyst til å gjøre noe med sveisen min, og at hun ville gjøre det hun ville. Hun vet at blå er favorittfargen min, så da ble det sånn, sier han lattermildt.

HANDYMAN: Torstein Knudsen kan det meste, og har ønsket seg «Farmen»-eventyret i mange år. Foto: Alex Iversen/TV 2
HANDYMAN: Torstein Knudsen kan det meste, og har ønsket seg «Farmen»-eventyret i mange år. Foto: Alex Iversen/TV 2 Vis mer

- Jeg har en 88-modell Chevrolet truck i akkurat samme fargen, så det har blitt mye latter. Det er faktisk folk på min egen alder som har sagt at jeg kledde det!

Fikk ungdomsskolefølelse

Han får selskap i utfordrertrioen av adjunkt og miljøterapeut Anette Svendsen (40). Hun forklarer at hun i utgangspunktet ville takke nei til å komme inn som utfordrer, men at hun ikke klarte å la muligheten gå fra seg.

- Det er som å starte på ungdomsskolen midt i skoleåret, og ingen er keen på å bli kjent med deg. Det var også litt følelsen jeg fikk da jeg kom inn. Det var veldig mange inntrykk på en gang, og jeg tenkte «herregud, dette kommer ikke til å gå», sier hun til Se og Hør.

VANT TIL UNGDOMSSKOLE: Anette Svendsen jobber på ungdomsskole, og fikk samme følelsen da hun kom inn på «Farmen»-gården. Foto: Alex Iversen/TV 2
VANT TIL UNGDOMSSKOLE: Anette Svendsen jobber på ungdomsskole, og fikk samme følelsen da hun kom inn på «Farmen»-gården. Foto: Alex Iversen/TV 2 Vis mer

Hun hadde en klar visjon om hvordan hun ønsket å være inne på «Farmen».

- Jeg mener at man kan vinne «Farmen» uten å være en drittsekk. Premien tenkte jeg aldri på, men jeg hadde en plan om å lære masse nytt, leve i en hverdag som er veldig annerledes enn den vi har nå, uten telefon og TV. Jeg kunne ikke en shit da jeg kom inn!

ORDKRIG: Kjell Strand var fryktelig bitter og mener feil mann røk ut av søndagens «Farmen»-tvekamp. Robert Michael Scott fyrer tilbake. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Ville gi faen

Den tredje utfordreren har imidlertid flere ferdigheter innen gårdsdrift. Lærerstudent Gunnar Svingen (25) er vokst opp på småbruk, og har derfor handydelen inne. Selv om han helst skulle gått inn fra start, valgte han å se på utfordrerrollen som en mulighet.

- Det er vanskelig å komme inn i noe som allerede er etablert, men det gir deg også posisjon til å angripe. Jeg visste ikke hvordan det ville bli, jeg tenkte bare at jeg skulle inn, og gi det jeg hadde og ha det fett til det ikke gikk mer.

- PEISE PÅ: Gunnar Svingen var opptatt av å «ha det fett» på «Farmen». Foto: Alex Iversen/TV 2
- PEISE PÅ: Gunnar Svingen var opptatt av å «ha det fett» på «Farmen». Foto: Alex Iversen/TV 2 Vis mer

- Hva kan seerne forvente av deg på skjermen?

- De kan forvente seg en som i alle fall er der for å utforske. Jeg var innstilt på å bare peise på og gi faen i alt. Jeg har en holdning om å ta ting som det kommer.

De tre «Farmen»-utfordrerne skal kjempe om å bli fullverdige deltakere i gårdseventyret, men det er imidlertid bare to av dem som får bli igjen på gården. Hvem som får bli med videre, er opp til de opprinnelige deltakerne.

LES OGSÅ: Sulekha Geele hetses etter «Farmen»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer