Tore Harlaldset:

«Farmen»-Tore: - Tøffere enn pandemien

Det er spesielt ett tilfelle som har preget ordføreren og TV-profilen.

TØFT: Tore Haraldset var tidliger med på «Farmen». Her avbildet med Vilde Humstad Aasmo. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
TØFT: Tore Haraldset var tidliger med på «Farmen». Her avbildet med Vilde Humstad Aasmo. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Flere bygder og byer har merket konsekvensene av ekstremværet «Hans» som herjer i landet. Innbyggerne i Nesbyen er blant dem som kjenner på naturens sterke krefter.

Onsdag lå hele sentrum under vann og 50 personer måtte evakuere fra hjemmene sine. Situasjonen preger naturligvis både ordfører og «Farmen»-profil Tore Haraldset (63) og alle de andre innbyggerne i Nesbyen.

- Kjent hardt på det

Haraldset forteller at situasjonen har blitt bedre, og at vannstanden har gått ned. Det er derimot fremdeles behov for store tiltak.

Blant annet har det blitt åpnet en beredskapsvei slik at folk får handlet, dratt til legen og andre nødvendige ærender. Det er foreløpig ikke blitt åpnet en gjennomfartsvei.

- Der har Vegvesenet gjort en kjempejobb. Det har vært veldig viktig med tanke på utrykningsbiler, forklarer ordføreren til Se og Hør fredag.

Haraldset forklarer at andre har vært mer uheldige enn ham selv.

- Jeg har faren min sitt hus, der var det vann nesten en meter opp husveien. Jeg har heldigvis bare vann i kjelleren, men broren min har kjelleren full av vann og har kjent hardt på det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer