«Farmen» 2020:

«Farmen»-Thor: - En krise i livet

Thor Haavik sprer det kristne budskap i beste sendetid på tv. For han tok det mange år før han tok steget inn i troen.

NYTT VALG: Thor Haavik fra Loddefjord har fått mye oppmerksomhet for yrket sitt under oppholdet på «Farmen». Men det var ikke prest han så for seg at han skulle bli. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
NYTT VALG: Thor Haavik fra Loddefjord har fått mye oppmerksomhet for yrket sitt under oppholdet på «Farmen». Men det var ikke prest han så for seg at han skulle bli. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert

Han er døpt og konfirmert i den kristne kirke, men det var ikke før senere i livet at «Farmen»-presten Thor Haavik (26) virkelig skulle ta steget inn i troen. Mer om det litt senere.

De siste ukene har nemlig tv-seerne fått være vitne til hvordan den unge bergenseren har brukt sin plass på gården til å spre det såkalte kristne budskap, noe han før han reiste inn på gården fortalte til Se og Hør at han måtte trå varsomt med.

- Det er noen utfordringer jeg står ovenfor nå. Jeg setter meg selv i en situasjon hvor jeg risikerer å dumme meg ut og skade det kristne budskapet, for det tror jeg virkelig man kan. Jeg håper jeg ikke gjør det, forklarte han, og fortsatte:

- Jeg er tydelig engasjert i troen og har et vinnende vesen. Jeg tror det er viktig å være var, og det er kjempeviktig å ha sosiale antenner. Jeg må tolke signaler hos folk.

Og det kan det så langt se ut til at han har gjort. I tillegg til at meddeltaker Kjetil Kirk ønsket at Haavik skulle døpe ham, har 26-åringen også fått gi god natt-velsignelse på sengekanten.

- Betydde noe for gruppa

Når Se og Hør nå snakker med ham, etter at innspillingen er ferdig, forteller Haavik at han er overveldet over hvordan det har blitt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer