Farmen-Synne blir programleder på TV 2

- Først ble jeg litt sånn: «Tuller du?»... Se video!

NY TV-JOBB: Synne Bolstad fra Farmen blir i juli å se som programleder i TV2s nye sommershow «Bingo bingo». Foto: Werner Juvik/ Se Og Hør
NY TV-JOBB: Synne Bolstad fra Farmen blir i juli å se som programleder i TV2s nye sommershow «Bingo bingo». Foto: Werner Juvik/ Se Og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Synne fortelle om sin nye TV-jobb nederst i saken!

SEHER.NO: Synne Bolstad (23) ble et av TV-vårens heteste navn gjennom sin deltagelse på TV2-programmet Farmen.

Nå går Vesterålen-jenta i fotsporene til tidligere Farmen-deltagere som Gaute Grøtta Grav og Barbro Fagerbakk, og blir programleder på TV 2.

Synne skal sammen med tidligere Idol-vinner Jorun Stiansen og den profilerte bloggeren Anette Antonsen være programleder i TV 2s nye sommer-gameshow «Bingo bingo.

Som medprogramledere får Synne tidligere Idol-vinner Jorun Stiansen (27) og blogger Anette Marie Antonsen (24)
(ekstern lenke).

Se videointervju med TV-combackklare Jorun Stiansen HER!

Det var produksjonsselskapet Monster som først tok kontakt med den tidli»gere Farmen-deltageren, som først reagerte sterkt da hun ble tilbudt TV-jobben.
 
- Først ble jeg litt sånn: «Tuller du?» Men så skrøt de veldig masse av meg som person og sa at de veldig gjerne ville teste hvordan jeg kan greie meg i den rollen. Jeg føler allerede at det er en veldig naturlig rolle. Man har det gøy, og man er en person som er energisk og smiler masse, så da tror jeg bare det kommer som det gjør, sier Synne til Seher.no.

Synne sier at hun selv ikke har gått inn for å forlenge kjendisstatusen, men tar gjerne imot utfordringen med å komme tilbake på TV-skjermen.

- Det er vel kanskje noen som har sett potensial i meg, at jeg kanskje kan gjøre en veldig bra jobb som programleder. Det er en ære at de faktisk ville ha med meg. Jeg har allerede takket dem masse for det, og skal fortsette å gjøre det. Det er en fantastisk mulighet, sier hun.

Synne har fått masse oppmerksomhet denne våren for å ha blitt kjæreste med Farmen-kollega Morten Emil Bergan (21). Og etter å ha blitt assosiert med Farmen i mange måneder, innrømmer den blide nordlendingen at det skal bli godt å komme ut av Farmen-bobla.
 
- På en måte er det jo det. Farmen-oppholdet for min del var ferdig allerede i oktober, så det har nesten gått og dvelt i et år. Det er gøy å få lov til å utfordre seg videre med noe jeg synes er kjempeartig.

Synne er så langt den eneste av årets Farmen-deltagere som gjør comeback i et TV-program, men ifølge henne er ikke Morten Emil misunnelig på kjærestens nye TV-jobb. 

- Det er det som er så veldig deilig med den gutten, at han unner meg absolutt alt og har ikke klaget i det hele tatt. Han støtter meg etthundre prosent, og det er veldig godt, sier Synne til Seher.no.

«Bingo bingo» har premiere på TV2 i juli.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi har ingen planer om forlovelse

Se Synne snakke om sin nye TV-jobb her:


[obj:media:9734]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer