Stine Hartmann:

«Farmen»-Stine er gravid

Den tidligere «Farmen»-deltakeren blir mamma neste år.

GRAVID: Tidligere «Farmen»-deltaker Stine Hartmann venter barn med forloveden. Foto: Privat/ Tor Lindseth, Se og Hør
GRAVID: Tidligere «Farmen»-deltaker Stine Hartmann venter barn med forloveden. Foto: Privat/ Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det går godt for den tidligere «Farmen»-deltakeren Stine Hartmann (33). Tidligere i år kunne hun på Instagram avsløre at hun har blitt forlovet med kjæresten Jakob Næss, og nå har hun delt enda en gladnyhet på bildedelingstjenesten.

Paret blir nemlig foreldre for første gang i løpet av neste år, kan Hartmann avsløre.

Røper termin

Det var fredag morgen, på «kanelbollens dag», at Hartmann slapp babynyheten.

Til et bilde av seg selv, forloveden og den voksende magen delte hun en morsom og kreativ tekst.

- Andre som feirer kanelBOLLENs dag?! Jakob og jeg tok dobbelfeiring! Veit om ei som må skreve litt i mars for å si det sånn! skriver hun spøkefullt til bildet - og påpeker samtidig at magen er oppblåst i tillegg til gravid.

Overfor Se og Hør forteller den vordende mammaen at det er stas å ha en liten en på vei inn i familien.

- Vi synes selvfølgelig at dette er veldig stas. Vi har termin i mars en gang, røper hun.

Videre forteller 33-åringen at paret ennå ikke vet om det er en liten gutt eller jente de venter.

Vil gifte seg raskt

Da Hartmann var deltaker i «Farmen» i 2016 var hun nylig blitt singel etter at hennes daværende kjæreste brått gjorde det slutt, rett før de skulle på bursdagstur sammen til New York.

I et intervju med KK beskrev hun den gang samlivsbruddet som det kjipeste hun hadde opplevd.

– Men det var en stor omstilling, plutselig mistet jeg alt. Jeg gikk fra stor leilighet på Majorstua og et planlagt drømmebryllup i august – til å flytte hjem på pikerommet på Ullern, sa hun til KK da hun snakket ut om bruddet.

SKADER SEG: Det man ikke får se på TV er at Asad Shehada skader seg under årets første «Farmen»-tvekamp. Video: TV 2 / Rød Løper Vis mer

Nå ser det derimot ut til at et drømmebryllup nok en gang står for tur, ettersom hun ble forlovet i starten av 2019 etter å ha møtt drømmemannen på Tinder.

- Frieriet var veldig «low key» og det var så riktig for meg. Det skjedde hjemme i sofaen på søndag etter en lang uke, sa hun sprudlende til Se og Hør i slutten av januar.

I samme slengen avslørte Hartmann at paret ønsker å gifte seg før året er omme, men det har foreløpig ikke blitt holdt noe bryllup for de vordende foreldrene. Om de gifter seg i løpet av de kommende månedene gjenstår bare å se.

LES OGSÅ: Svidde av tusener på brudekjole - angret

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer