Sølvi Monsen:

«Farmen»-Sølvi ble forlovet etter finalefesten

- Det første jeg tenkte var at nå har det klikket for han.

FORLOVET: «Farmen»-deltaker Sølvi Monsen ble fridd til etter programmets finalefest søndag kveld. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør
FORLOVET: «Farmen»-deltaker Sølvi Monsen ble fridd til etter programmets finalefest søndag kveld. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Han har jo prøvd et par ganger før, men det har liksom aldri passet helt. Men nå var det full klaff, forteller «Farmen»-deltaker Sølvi Monsen (55) til Se og Hør om frieriet som fant sted etter finalefesten søndag.

Det var VG som omtalte gladnyheten først.

Etter at årets «Farmen»-deltakere hadde samlet seg til finalefeiring søndag kveld, gikk nemlig Monsens kjæreste, Arnt Magne Bjørnø (56), ned på kne på hotellrommet - etter at de to hadde dratt fra festen.

FORLOVET: Søndag kveld gikk Sølvi Monsens kjæreste, Arnt Magne Bjørnø, ned på kne og fridde. Foto: Privat
FORLOVET: Søndag kveld gikk Sølvi Monsens kjæreste, Arnt Magne Bjørnø, ned på kne og fridde. Foto: Privat Vis mer

- Det første jeg tenkte var at nå har det klikket for han, ler hun, og legger til at hun synes det er veldig koselig å være forlovet.

SNAKKER UT: Programleder Gaute Grøtta Grav mener at det ikke har skjedd noen feil i forbindelse med «Farmen»-finalen. Reporter: Miriam Bakkejord / Video: Jonas Scheie Hammer Vis mer

Feiret på finalefesten

Etter at frieriet hadde funnet sted, tok det nyforlovede paret turen tilbake til festen for å fortelle det til de andre. Der ble de møtt med jubel og gratulasjoner.

- Tonje (Frøystad Garvik, årets «Farmen»-vinner, journ. anm.) sprang rundt med meg på ryggen, med høye hæler og kjole. Så feiret vi til vi ikke klarte å feire mer, sier hun.

Sølvi hadde egentlig ikke planer om å gifte seg igjen, da hun har vært gift to ganger tidligere, men nå ser hun frem til å planlegge et bryllup som er akkurat slik de vil ha det.

FRILUFTSPAR: Det nyforlovede paret trives godt i naturen, og ønsker seg et uformelt bryllup med god stemning og gode venner. Foto: Privat
FRILUFTSPAR: Det nyforlovede paret trives godt i naturen, og ønsker seg et uformelt bryllup med god stemning og gode venner. Foto: Privat Vis mer

Bryllup på «Farmen»-gården?

Mest sannsynlig står bryllupet til sommeren, da vintersesongen er travel for det aktive paret. Blant annet ligger Monsen i hardtrening til Finnmarksløpet om dagen.

Paret trives godt ute i naturen, og Monser ser for seg at de vil ha et uformelt bryllup med gode venner og god stemning. En idé er å leie «Farmen»-gården og ha festen der.

- Vi vil ikke ha et kirkebryllup, og vi vil gjøre det på vår måte. Vi er jo voksne og har vært gift begge to, så nå vet vi hva vi vil og hvordan vi vil ha det. Så det blir ikke kjempestort - og vi vil feire med nære venner, sier den nyforlovede «Farmen»-deltakeren, som røk ut av TV 2-programmet én uke før finalen.

- Hvis vi har bryllupet på gården så kan vi jo invitere alle deltakerne til en reunion og ha «Farmen»-utfordringer på festen, legger hun lattermildt til.

TRIST: «Farmen»-vinneren har ikke klart å feire seieren etter alt dramaet som har oppstått den siste tiden. Reporter: Miriam Bakkejord / Video: Jonas Scheie Hammer Vis mer

LES OGSÅ: Slik er Märthas nye liv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer