«Farmen»-Silje sammen med eksen igjen etter bruddet

Etter fem år flyttet paret fra hverandre i januar, men etter «Farmen» blomstrer lykken på ny.

BESTEVENNER: - Han er en del av meg - og min beste venn, sier Silje Dahl og gir samboeren Henning Orre en real klem. De to gikk gjennom et brudd, men nå blomstrer kjærligheten igjen! Foto: Tor Lindseth
BESTEVENNER: - Han er en del av meg - og min beste venn, sier Silje Dahl og gir samboeren Henning Orre en real klem. De to gikk gjennom et brudd, men nå blomstrer kjærligheten igjen! Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lykkeligere enn noensinne!

Søndag endte årets «Farmen»-opphold i tårer for Silje Dahl (33). Hun måtte gi tapt for sin gode venninne Charlotte Jacobsen (21) i tømmerstokkrulling.

Da var det godt å komme hjem til Henning Orre (41) for trøst og kos. Paret, som hadde vært sammen i fem år før det ble slutt i januar, hadde da ikke funnet tilbake til hverandre.

– Henning var den første jeg ringte da jeg kom ut, og han kom og hentet meg. Vi satt oppe hele natten og drakk vin og pratet, sier Silje til Se og Hør.

Kan få barn

Ikke lenge etter flyttet hun inn igjen. Nylig fortalte Silje til Dagbladet at hunhar vært gravid fem ganger, men spontanaborterte hver gang med sin forrige samboer.

Henning har tvillinger på 16 år fra et tidligere forhold, og han skryter av Siljes evner som «bonusmamma».

– Hun er fantastisk med guttene, så jeg håper ikke hun blir dårligere med sine egne barn. Hvis det blir, sier han.

– Kan du få barn, Silje?

– Ja, det er ikke noe galt, slik at det skal være mulig for meg å bli gravid. Det er veldig altoppslukende å prøve å få barn, så vi kommer ikke til å stresse. Nå nyter vi hverandre og tiden sammen så godt vi kan, så får vi se om det blir barn av det etter hvert, forteller Silje åpenhjertig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer