BESTEVENNER: - Han er en del av meg - og min beste venn, sier Silje Dahl og gir samboeren Henning Orre en real klem. De to gikk gjennom et brudd, men nå blomstrer kjærligheten igjen! Foto: Tor Lindseth
BESTEVENNER: - Han er en del av meg - og min beste venn, sier Silje Dahl og gir samboeren Henning Orre en real klem. De to gikk gjennom et brudd, men nå blomstrer kjærligheten igjen! Foto: Tor LindsethVis mer

«Farmen»-Silje sammen med eksen igjen etter bruddet

Etter fem år flyttet paret fra hverandre i januar, men etter «Farmen» blomstrer lykken på ny.

SEOGHØR.NO: Lykkeligere enn noensinne!

Søndag endte årets «Farmen»-opphold i tårer for Silje Dahl (33). Hun måtte gi tapt for sin gode venninne Charlotte Jacobsen (21) i tømmerstokkrulling.

Da var det godt å komme hjem til Henning Orre (41) for trøst og kos. Paret, som hadde vært sammen i fem år før det ble slutt i januar, hadde da ikke funnet tilbake til hverandre.

– Henning var den første jeg ringte da jeg kom ut, og han kom og hentet meg. Vi satt oppe hele natten og drakk vin og pratet, sier Silje til Se og Hør.

Kan få barn

Ikke lenge etter flyttet hun inn igjen. Nylig fortalte Silje til Dagbladet at hun
har vært gravid fem ganger, men spontanaborterte hver gang med sin forrige samboer.

Henning har tvillinger på 16 år fra et tidligere forhold, og han skryter av Siljes evner som «bonusmamma».

– Hun er fantastisk med guttene, så jeg håper ikke hun blir dårligere med sine egne barn. Hvis det blir, sier han.

– Kan du få barn, Silje?

– Ja, det er ikke noe galt, slik at det skal være mulig for meg å bli gravid. Det er veldig altoppslukende å prøve å få barn, så vi kommer ikke til å stresse. Nå nyter vi hverandre og tiden sammen så godt vi kan, så får vi se om det blir barn av det etter hvert, forteller Silje åpenhjertig.

Saken fortsetter under bildet.

FORELSKET: Etter at Silje og Henning fant tilbake til hverandre er de lykkeligere enn noensinne. Nå drømmer de om barn og bryllup. Foto: Tor Lindseth
FORELSKET: Etter at Silje og Henning fant tilbake til hverandre er de lykkeligere enn noensinne. Nå drømmer de om barn og bryllup. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Kjente savnet

Den sjarmerende jenta innrømmer at hun kjente på savnet etter Henning inne på Løntjernbråten gård. Før Silje dro inn på gården hadde hun nemlig vært hos Henning og tvillingene og spist taco.

– Vi kjenner hverandre veldig godt etter så mange år. Jeg føler at Henning er en del av meg. Min beste venn, forteller Silje.

Før hun fortsetter:

– Jeg har jo også blitt veldig glad i gutta hans og er glad for at de har blitt en del av livet mitt.

Henning er tidligere syklist, med NM-gull i tempo. Han syklet også VM i 1993. Han har fått med seg hvordan Silje har blitt hetset på nett etter «Farmen».

– Det tar jeg med knusende ro. Det er mennesker som ikke aner hvordan hun er. Silje er drivende dyktig med barna mine, blid og har en flott personlighet. Dessuten er hun veldig pen, fastslår Henning.

Saken fortsetter under bildet.

RØYK UT: - Det har vært en utrolig reise, sier Silje som er ute av «Farmen». Nå har hun flyttet inn til kjæresten Henning. Foto: Tor Lindseth
RØYK UT: - Det har vært en utrolig reise, sier Silje som er ute av «Farmen». Nå har hun flyttet inn til kjæresten Henning. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Hus ved sjøen

Akkurat nå bor de i Tønsberg, og Henning har sønnene halve tiden. Paret legger ikke skjul på at de kan tenke seg å flytte nærmere sjøen når ungene flytter ut.

– Drømmen er et hus helt nede ved sjøen. Jeg er oppvokst med båt og elsker havet, sier Silje.

– Hva med giftermål?

– Svaret er ja, hvis du spør meg, sier Silje og ler.

Henning er enig.

– Om noen år er vi gift og har forhåpentlig barn sammen.

LES OGSÅ: Fikk frekke tilbud fra menn etter «Farmen»