RØK UT FOR VENNINNEN: Silje Dahl sier hun ikke tok det så tungt å ryke ut av «Farmen», når det betød at venninnen Charlotte Jacobsen gikk videre. Foto: TV 2
RØK UT FOR VENNINNEN: Silje Dahl sier hun ikke tok det så tungt å ryke ut av «Farmen», når det betød at venninnen Charlotte Jacobsen gikk videre. Foto: TV 2Vis mer

Farmen-Silje: - Jeg hadde ikke lyst til å slå Charlotte

Realitydeltageren syntes det var helt greit å tape mot sin gode venninne.

SEOGHØR.NO: Søndag kveld måtte «Farmen»-deltageren Silje Dahl (33) pakke sekken og forlate Løntjernbråten gård, etter å ha tapt tvekampen i tømmerstokkrulling mot «familie»-medlemet Charlotte Jacobsen (22). Det gjorde henne egentlig ikke så mye.

- Det siste døgnet i kjempehytta kjente jeg på alle følelsene. Jeg var sliten, lei og så hadde jeg ikke så lyst å slå ut Charlotte. Jeg følte meg helt tom. Det hadde skjedd så mye de siste dagene, forteller Silje til Seoghør.no.

På TV kan det se ut som hun smiler under tvekampen, og dette kan få folk til å tro at hun tapte med vilje, men det stemmer ikke.

VÅT TVEKAMP: Silje måtte gi tapt for Charlotte i tømmerstokkrullingen i vannet. Foto: TV 2
VÅT TVEKAMP: Silje måtte gi tapt for Charlotte i tømmerstokkrullingen i vannet. Foto: TV 2 Vis mer

- Gaute (Grøtta Grav, programleder. red anm.) sa han syntes som det så ut som at jeg hoppet ned fra stokken med vilje, men det gjorde jeg ikke. Det var bare fordi jeg var ufokusert. Da konkurransen begynte tenkte jeg at Charlotte skal i hvertfall få kamp, sier hun.

Det har stormet rundt den søte vestfoldingen de siste ukene. Kritikken har haglet mot henne, både fra andre deltagere og mennesker i diverse kommentarfelt på nettet.

Kommenarene preller av

I tillegg avslørte hun til Dagbladet at hun har vært igjennom fem spontanaborter. Men den bestemte dama lar seg ikke knekke.

- Nei, alle de kommentarene preller av meg. Jeg har vært meg selv hele tiden, og de folkene som kjenner meg vet at jeg kan virke tøff på overflaten, men er omsorgsfull og god på bunn, sier hun.

IKKE BITTER: «Farmen» har vært en herlig reise, sier Silje til Seoghør.no. Her er hun sammen med programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: TV 2
IKKE BITTER: «Farmen» har vært en herlig reise, sier Silje til Seoghør.no. Her er hun sammen med programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: TV 2 Vis mer

Hun mener likevel de som har redigert TV-suksessen kunne vist litt flere av hennes gode sider, men bitter er hun ikke.

- Nei, som sagt så har jeg vært meg selv hele tiden, og det har vært en helt herlig reise. Jeg har fått venner for livet.

- Hvor ofte treffer du de andre i den såkalte «familien»?

- Det varierer, men vi snakker sammen hver dag. Gjerne flere ganger om dagen, sier Silje og ler.

LES OGSÅ: Silje fikk hemmelig kjæreste etter «Farmen»