«Farmen» 2016:

«Farmen»-seere truer med boikott etter Oddvars exit

- Jeg har fått voldsomt mye støtte.

GODT LIKT: Oddvar Jenssen setter pris på all støtten han har fått etter at han røk ut av «Farmen» søndag kveld. Foto: Espen Solli / TV 2
GODT LIKT: Oddvar Jenssen setter pris på all støtten han har fått etter at han røk ut av «Farmen» søndag kveld. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

Søndag kveld var det sørlendingen Oddvar Jenssen (33) som måtte forlate «Farmen»-gården etter å ha tapt økekastkonkurransen mot Ali Ahmad (29).

33-åringen har fra første stund blitt en publikumsfavoritt, som har sjarmert tv-seerne med sin varme personlighet og knallharde arbeidskraft.

Det var derfor en overraskelse for mange da storbonden Burhan Qaderi (29) forrige uke valgte ut Jenssen til førstekjempe.

Andrekjempe Ali Ahmad, som sørget for Jenssens exit, forklarte overfor Dagbladet at han forventet reaksjoner fra «Farmen»-fansen etter episoden.

Og det hadde han rett i.

- Han fortjente å vinne

Kommentarene haglet inn i Dagbladets kommentarfelt på Facebook etter at det ble kjent at 33-åringen måtte pakke sakene og forlate reality-gården.

«Det blir tomt på Farmen uten Oddvar. Han var favoritten min», skriver en.

«Han burde vunnet hele greia. Farmen er over for min del», skriver en annen.

«Han fortjente å vinne, han fortjente ikke å gå ut av Farmen, han er den eneste som er verdig vinner», skriver en tredje.

Også på «Farmen»s egen Facebook-side har tusenvis av fortvilte seere uttrykket sin skuffelse over at Oddvar Jenssen røk ut.

I skrivende stund har nesten 2500 personer kommentert under TV 2s innlegg på Facebook-siden.

Søndagens episode av «Farmen» satte for øvrig sesongrekord med 820.000 seere.

Takker for støtten

Til Dagbladet forteller sørlendingen at han de siste timene har mottatt enormt mange støttemeldinger - fra både kjente og ukjente.

- Jeg har fått så mange varme kommentarer fra folk jeg kjenner, og en hel haug på facebook også. Jeg har ikke rukket å sette meg ned å svare ennå, men det har vært voldsomt mye støtte. Alt positivt, sier han.

Han forteller videre at han har fått med seg at både Ali Ahmad og Burhan Qaderi har mottatt kritiske meldinger etter gårsdagens episode.

- Jeg synes kanskje at folk engasjerer seg litt vel mye i forhold til hva de ser på tv. Det kom ganske uventet, sier han om saken.

Saken fortsetter nedenfor.

RØK UT: Sørlendingen tapte tvekampen mot Ali Ahmad i søndagens episode av «Farmen». Foto: Håvard Gjeisklid Isachsen / TV 2
RØK UT: Sørlendingen tapte tvekampen mot Ali Ahmad i søndagens episode av «Farmen». Foto: Håvard Gjeisklid Isachsen / TV 2 Vis mer

- Det var god stemning

Ahmad på sin side forklarer at det ikke er noe dårlig stemning mellom han og Oddvar i dag.

- Nei, nei! Det var god stemning i gapahuken og sånn. Jeg gav ham en klem etterpå og sa at vi sees på utsiden. Men det er jo litt vemodig å slå ut en som er så blid og positiv og... Men når man står der og det er deg og ham, så må man bare kjøre på. Man kan ikke kaste inn håndkleet da, sier han til Dagbladet og fortsetter:

- Jeg hadde gjort akkurat det samme på nytt. Det var helt rett tidspunkt og helt rett måte å gjøre det på. Det var helt riktig taktisk, når vi først fikk en mulighet til å få ham i tvekamp uten å møte ham i slegge. Men det er jo synd at det ikke kommer fram så mye på tv at vi hadde så god stemning med Oddvar på gården.

Trist å ryke ut

Oddvar Jenssen, som kommer fra Skjernøy i Mandal, ble meldt på «Farmen» av ei venninne fra hjembygda. I starten tvilte han på om han skulle bli med, men har ikke angret et sekund på at han sa ja.

Han tok det derfor tungt da han måtte reise hjem etter syv uker på gården.

- Ja, der og da synes jeg det var leit. Men heldigvis reiste jeg hjem fordi jeg ikke var god nok, ikke fordi jeg hadde kranglet med noen eller laget drama. Det var viktig for meg å ikke inngå allianser, og jeg reise hjem med hodet hevet, forklarer han.

ORDQUIZ: «Farmen»-deltakeren Oddvar Jenssen er ikke så opptatt av trend-ord og storby-slang, og legger ikke skjul på at han har lite peiling. Vi ga ham derfor en utfordring. Foto: Tomm W. Christiansen Vis mer

LES OGSÅ: Røk ut av «Farmen» - Det føltes helt feil

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer