«Farmen»:

«Farmen»-romanse: - Veldig betatt

Det har oppstått søt musikk på Li gård.

SEX PÅ TV?: Lasse Fredheim og Andrea Rosli har nærmest blitt et par på «Farmen», nå svarer de på sex-ryktene. Video: Rød Løper / TV 2. Reporter: Bjørn Ekker. Vis mer
Publisert

Gjennom historien er det flere romanser som har oppstått hundre år tilbake i tid, når flere deltakere inntar «Farmen»-innspilling hvert år.

Det gjelder også i aller høyeste grad årets sesong, hvor Lasse Fredheim (26) og Andrea Marie Rosli (24) har funnet tonen.

Dét til tross for at ingen av dem husker hverandres første møte med den andre.

BÆSJ, TISS OG PROMP: «Farmen»-paret vekker reaksjoner med sin barnslige humor. Video: TV 2 / Rød Løper. Vis mer

Sommerfugler i magen

I en lengre prat med Se og Hør kan nemlig de to turtelduene fortelle at de såvidt husker da de først møttes inne på Li gård. Til tross for dette, har følelsene blomstret.

- Det er veldig rart, for jeg har beskrevet meg som en ensom ulv. Jeg er alene 24 timer i døgnet, så det å kjenne på sorg og savn i uke to var veldig spesielt, og jeg ble litt overrasket og flau. Jeg var så dypt inne i bobla, og tenkte: «Hvordan skal jeg være her uten ham?», sier Rosli om da Fredheim måtte forlate gården allerede den andre uken.

GJENSYNSGLEDE: Lasse Fredheim måtte forlate gården i uke to. Noen uker senere kjempet han seg imidlertid tilbake til gården. Foto: Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2
GJENSYNSGLEDE: Lasse Fredheim måtte forlate gården i uke to. Noen uker senere kjempet han seg imidlertid tilbake til gården. Foto: Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2 Vis mer

Han sto imidlertid igjen som vinneren av «Torpet», og fikk komme inn igjen noen uker etterpå. Dermed rakk det også å oppstå hete følelser - følelser de har tatt med seg inn i 2022.

- Jeg får sommerfugler i magen to av tre ganger jeg snakker med Lasse. Jeg ler jo så hatten flyr av han hele tiden, sier Rosli, før Fredheim innrømmer:

- Jeg har det veldig fint med Andrea. Jeg går rundt med en god følelse hele tiden.

ROMANSE: Det har gått romanserykter rundt flere av «Farmen»-deltakerne. Dette svarer Hanne Mathea Friis når hun blir konfrontert. Video: TV 2/«Farmen» Vis mer

- Mange nivåer

De gode følelsene har også kommet til tross for at begge parter har et snev av forpliktelsesangst. De har imidlertid funnet ting de liker så godt ved hverandre at de foreløpig ikke har «stukket av».

- Andrea er en ganske selvsikker og kul dame. Og intelligent, det hjelper. Hun er veldig morsom å snakke med, og hun ler av alle vitsene mine - selv de dårlige - og det booster selvtilliten min, ler 26-åringen.

- Jeg synes det er så kult at Lasse er så trygg i seg selv. Han løp jo rundt i bokseren allerede i uke én, det var veldig gøy. Men så er det en kombinasjon av morsom og intelligent. Det er mange nivåer i humoren til Lasse, og man vet aldri hva som kommer, legger Rosli til.

TEMPERATUR: Det blir høy tenning på «Farmen» da Lasse og Henrik snakker sammen etter å ha fått ukesoppdraget underkjent. Video: TV 2 / Rød Løper. Vis mer

- Veldig betatt

På Li gård, som er satt hundre år tilbake i tid, ble det også mye snakk om «utsiden» - 2022. Heldigvis sitter nå begge igjen med følelsen av at de ikke tok feil av hverandre i 1922, og innrømmer at det fungerer like bra i den virkelige verden.

- Det føles naturlig både på Li gård og i Karl Johan, så det er jo fint, ler Rosli.

- Kan dere bli kjærester?

- Det er jo umulig å si, for vi har ikke vært ute av bobla så lenge. Men det er klart at det er mer sannsynlig at det er noe mer mellom oss enn meg og Dan Håvard (Johnsen journ.anm.), for eksempel. Det er plutselig mange X-er og Y-er vi ikke har tatt stilling til ennå, og veien blir til mens man går, så vi kan ikke garantere her og nå at vi blir kjærester, legger hun til.

Begge legger imidlertid ikke skjul på at det er en viss romantikk i luften.

- Jeg har aldri vært forelsket før, så jeg vet ikke hva fasiten er. Men jeg er veldig betatt av Lasse, avslutter hun, mens Fredheim skyter inn:

- Det er en god start. Jeg er veldig betatt.

LES OGSÅ: Flere endringer i «Farmen»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer