Hanne Mathea Friis og Ivana Miric:

«Farmen»-profilene forklarer kysset

- Ønsker ikke å gå i så mye detaljer.

SMASK: Ivana Miric og Hanne Mathea Friis har fått en fin relasjon etter innspilling. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SMASK: Ivana Miric og Hanne Mathea Friis har fått en fin relasjon etter innspilling. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Søndag var det duket for storslagen finalefest i anledning årets «Farmen»-finale. Da sto det også endelig klart at det var Henrik Eijsink (26) som stakk av med seieren.

I den anledning var naturligvis Se og Hør til stede, og hadde rigget seg til med både livesending, reportere og fotograf.

Der fikk den utsendte fotografen et ordentlig blinkskudd av Hanne Mathea Friis (22) og Ivana Miric (28), som ga hverandre et skikkelig smask midt på truten.

Det er trolig flere som har fått med seg at duoen har fått en fin relasjon etter innspillingen av årets sesong - elleve uker på Li gård gjør tross alt underverker for vennskap (for de fleste).

FARMEN: Farmen-deltakerne Andre Marie Rosli og Lasse Fredheim avslører nye detaljer rundt romanseryktene. Video: Rød Løper / Reporter: Bjørn Ekker Vis mer

Overfor Se og Hør forteller Friis, som får se bildet før publisering, at de to har en fin relasjon.

- Haha, se der, ja. Jeg og Ivana har en veldig fin relasjon, som har utviklet seg mer og mer etter 1922. Vi har det veldig fint sammen, men ønsker ikke å gå så veldig i detaljer, sier hun lurt.

Det svirret for øvrig romanserykter mellom Friis og årets vinner gjennom store deler av sesongen.

Miric kan på sin side fortelle at det ikke er stort mer å fortelle utover det Hanne sier, annet enn at det er «et koselig bilde». Også hun har fått se bildet.

MELKESPANN: Farmen-programleder Niklas Baarli svarer på dramaet rundt reglene i melkespann-konkurransen Vis mer

- Er du glad for at du møtte Hanne på «Farmen»-gården?

- Så klart. Jeg er veldig glad for alle jeg har møtt der inne. «Farmen» har vært et nydelig eventyr og jeg har fått mange gode relasjoner, avslutter hun.

LES OGSÅ: Bekrefter endelig forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer