«Farmen»-Kåre:

«Farmen»-profilen røper ny kjæreste

- Ja, jeg er forelsket!

KLINER TIL: Kåre Gunnar Skaret Bjøringsøy har funnet drømmedama i Therese Langseth. Foto: Privat
KLINER TIL: Kåre Gunnar Skaret Bjøringsøy har funnet drømmedama i Therese Langseth. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Mange husker kanskje Kåre Gunnar Skaret «Svæsaspær» Bjøringsøy (37), som fikk mye oppmerksomhet gjennom sin deltakelse i «Farmen» i fjor høst. Bjøringsøy fortalte den gang at han ble nedringt av kvinnelige beundrere som en konsekvens av tida på TV-skjermen.

Nå er imidlertid livet som singel over, røper eks-«Farmen»-deltakeren til Se og Hør.

- Ja, jeg har fått meg kjæreste, bekrefter han.

«FARMEN»-BRÅK: I «Bjuda på» inviterer Rød Løper-gjengen seg hjem til ulike kjendiser for å teste grensene deres. I første episode er det Frank Løke som får kjørt seg. Vis mer

Førstegangsdate hjemme

37-åringens utkårede heter Therese Langseth, er 40 år, og bor på Toten. Bjøringsøy selv bor på Smøla i Møre og Romsdal.

- Jeg var på innspilling av en musikkvideo i Toten for et halvt år siden, forteller han, før han fortsetter:

- Vi hadde skrevet masse sammen på meldinger og slikt, og jeg skulle egentlig hjem. Men jeg endte heller opp på førstegangsdate hjemme hos henne.

TOK SEG VIDERE: Kåre Gunnar Skaret Bjøringsøy (til høyre) tok seg helt til finaleuken i «Farmen» etter å ha slått Thorvald Nyquist i høstens aller siste tvekamp i fjor. Foto: Alex Iversen / TV 2
TOK SEG VIDERE: Kåre Gunnar Skaret Bjøringsøy (til høyre) tok seg helt til finaleuken i «Farmen» etter å ha slått Thorvald Nyquist i høstens aller siste tvekamp i fjor. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Ifølge «Farmen»-Kåre opplevde de to full klaff fra første møte.

- Men vi gikk noen runder frem og tilbake før vi definerte noe. Nå er det sånn at hun pendler litt til meg og jeg litt til henne. Det synes jeg har fungert ganske greit så langt. Vi tar det helt «piano», egentlig.

På kjøpet har han også fått to barn og dermed blitt bonuspappa. Langseth er nemlig mamma til en jente på to, samt en gutt på åtte år.

SEX PÅ TV?: Lasse Fredheim og Andrea Rosli har nærmest blitt et par på «Farmen», nå svarer de på sex-ryktene. Video: Rød Løper / TV 2. Reporter: Bjørn Ekker. Vis mer

- Traff stjerneblink

- Hvordan har livet endret seg nå som du har fått kjæreste?

- Jeg har ikke vært så heldig med de jeg har truffet før i livet, og det har vært grunnen til at det for meg har vært litt stille på kjærlighetsfronten. Men med Therese har jeg funnet meg en jeg er trygg på. Hun får meg til å smile og le hver dag, og så er hun flink til å si meningen sin når det er noe.

Han legger til:

- Og så er hun fin og handy. Et arbeidsjern.

BEKREFTER: Kjærligheten blomstrer for Leah Isadora Behn, som bekrefter at hun har fått kjæreste. Vis mer

- Er du forelsket om dagen, Kåre?

- Ja, jeg er forelsket! Vi har god kjemi. Det sier alle rundt meg også, at de ser at vi passer så bra sammen. Jeg traff stjerneblink, bedyrer han med et smil.

Se og Hør har også vært i kontakt med kjæresten Therese, som forteller om noen fine måneder sammen med «Farmen»-profilen.

- Men det er travelt, også! Ha ha. Først og fremst er det veldig hyggelig, Kåre er en morsom fyr, en som aldri er i dårlig humør. Og sønnen min elsker jo dette - for han er storfan av Kåre, sier hun til Se og Hør.

ALVORLIG SKADD: «Farmen»-Kåre Skaret Bjøringsøy ble alvorlig skadd i en arbeidsulykke. Video: Tor Lindseth Vis mer

LES OGSÅ: Avslører detaljer om «Farmen»-jukset

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer