«Farmen»:

«Farmen»-profilen røper gladnyhet

Lars Magne Ullvang fridde til kjæresten May Iren - og fikk ja.

GIFTEKLAR: Lars Magne Ullvang har forlovet seg med kjæresten May Iren Sundsli. Foto: TV 2
GIFTEKLAR: Lars Magne Ullvang har forlovet seg med kjæresten May Iren Sundsli. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kajakkpadleren Lars Magne Ullvang (26) gjorde en god figur som deltaker i tv-suksessen «Farmen» høsten 2016. Han nådde imidlertid ikke helt opp i konkurransen, og måtte takke for seg etter bare tre uker på gården.

26-åringen klarte likevel å skape overskrifter tross sitt korte gårdsopphold, blant annet fordi han smuglet inn en kajakk uten at produksjonen fikk det med seg.

Ullvang har nemlig vært en del av herrelandslaget i padling, og har padlet seg til både gull- og bronsemedalje gjennom karrieren. Han har også vunnet VM-gull i maratonpadling i juniorklassen.

Og nå har Ullvang også vunnet på hjemmebane.

Mandag delte 26-åringen den gledelige nyheten om at han har fridd til kjæresten May Iren Sundsli - og fått ja.

«Jeg er verdens heldigste, hun sa ja! Denne dama skal bli kona mi», skriver han under et bilde der han holder kjæresten i hånda i idylliske omgivelser.

- May Iren er drømmedama, slår den tidligere «Farmen»-deltakeren fast overfor Se og Hør.

KRANGEL: John Arne Riise og Espen Thoresen kom ikke godt overens under innspillingen av «Farmen Kjendis». Video: TV2 . Reporter: Bjørn Ekker. Klipp: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Romantisk frieri

Frieriet fant sted på svært romantisk vis i gågata på Lillehammer.

- Det snødde og var skikkelig vinterstemning, avslører Ullvang.

Den tidligere «Farmen»-deltakeren traff Sundsli for første gang i Filadelfiakirken høsten 2017, men de ble ikke kjærester før i januar 2019.

- Det tok lang tid før jeg fikk henne på kroken. Det som ga utslag, var flørting i nattverdskøen, sier Ullvang.

Det nyforlovede paret håper på låvebryllup i løpet av året.

Lars Magne Ullvang har ikke ligget på latsida etter at han deltok på «Farmen» i 2016. Det har gått mye i trening, både i forkant av EM og VM. I prøve-OL i Tokyo i 2019 kapret han også en respektabel 4. plass.

Han har i tillegg fått kjenne på coronapandemien.

- Jeg har i hvert fall fått mer tid til familie og dama, og fullført en bachelor på Universitetet i Oslo, og går nå på NIH.

- Så jeg kan ikke klage. Livet smiler, jeg har fått drømmedama og satser mot OL i Tokyo og VM i København, legger han til.

«FARMEN»: Per Gunvald Haugen er den første utfordreren som vinner «Farmen». Det gjør ham historisk. Video: TV 2 / Ingebjørg Iversen Vis mer

Smuglet inn kajakk

Det var altså i 2016 Ullvang deltok i det populære realityprogrammet «Farmen». Oppholdet ble kortvarig - men 26-åringen klarte likevel å gjøre seg bemerket i pressen.

Ullvang smuglet som nevnt inn en kajakk på gården, som han benyttet seg av under oppholdet. Tysværingen ville nemlig holde formen ved like under innspillingen.

Kajakkpadleren fortalte til Se og Hør i 2016 at han kunne ha blitt tatt ut til OL i Rio underveis i tv-innspillingen.

- Jeg hadde ikke kvalifisert meg til OL, men hvis det hadde endt med diskvalifisering for de russiske padlegutta, kunne jeg likevel ha en sjanse, sa han, og la til:

- Derfor tenkte jeg at det var lurt i holde seg i form inne på «Farmen», bare sånn i tilfelle jeg fikk plass. I så fall hadde jeg nok trukket meg fra programmet.

2016: Lars Magne Ullvang sammen med daværende programleder Gaute Grøtta Grav i 2016. Foto: TV 2
2016: Lars Magne Ullvang sammen med daværende programleder Gaute Grøtta Grav i 2016. Foto: TV 2 Vis mer

Sommeren 2016 ble nemlig fem russiske padlere utestengt fra OL, noe som kunne ha betydd at Ullvang fikk delta. Det ble likevel aldri noe OL-deltakelse på 26-åringen.

Kajakken fikk han smuglet inn med farens hjelp - og ble holdt skjult ikke langt unna gården.

- Han er verdens snilleste fyr, og har aldri gjort noe ulovlig i hele sitt liv. Det var egentlig litt utrolig at jeg fikk ham med på det, fortalte Ullvang den gang.

Produksjonen ble gjort oppmerksom på kajakken underveis i innspillingen, men det bydde ikke på store problemer eller konsekvenser.

- De var veldig forståelsesfulle, altså, så jeg tror det gikk bra, sa Ullvang til Se og Hør.

LES OGSÅ: Dødssyk: - Kunne endt opp som grønnsak

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer