Stine Hartmann

«Farmen»-profilen overrasket med bryllup

Avslører den glade nyheten med flere bilder i sosiale medier.

GIFT: Stine Hartmann overrasket trolig mange med bryllups-avsløring i sosiale medier. Foto: Espen Solli / TV 2
GIFT: Stine Hartmann overrasket trolig mange med bryllups-avsløring i sosiale medier. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oktober kunne den tidligere «Farmen»-deltakeren og influenseren Stine Hartmann (34) avsløre at hun og forloveden Jakob Næss venter sitt første barn sammen.

Bare kort tid senere kunne hun også dele at de venter en liten gutt, og som om paret ikke kunne toppe den spennende tiden de har i vente, tok de like så greit forholdet nok et steg videre denne helgen.

«Så dette skjedde akkurat», skriver Stine på Instagram søndag ettermiddag, og fortsetter:

«Lenge leve kjærligheten og spontaniteten. vi gifta oss i går vi. Ut av det blå for de fleste, men det var sånn vi ville gjøre det. På vår måte».

Til Se og Hør forteller den nygifte influenseren at planleggingen rundt bryllupet har vært ikke-eksisterende.

- Vi bestilte time på Oslo rådhus og ville bare ha med de nærmeste. Store, fancy, tradisjonelle bryllup er ikke helt oss, så vi valgte heller å gjøre det til vår egen greie, sier hun.

Brudekjolen har hun lånt fra ByTimo, stylingen er gjort av hennes venninne Silje, og skoene kjøpte hun på januarsalg på Karl Johan i siste liten.

- Festen tok vi på Plah restaurant med nærmeste familie og forlovere og vi tilbrakte natta på The Thief, fortsetter hun.

Stine forteller at de var i seng allerede rundt 23.00 etter litt nattmat, og avsluttet bryllupsdagen med «Netflix og chill».

- Den store festen tar vi i sommer når jeg kan drikke igjen, legger hun til.

Avslørte forlovelse

Stine og Jakob forlovet seg i januar i fjor, og også den gang delte hun den glade nyheten med følgerne sine.

- Frieriet var veldig «low key» og det var så riktig for meg. Det skjedde hjemme i sofaen på søndag etter en lang uke, sa hun til Se og Hør den gang.

Hun la heller ikke skjul på at de ønsker å gifte seg så raskt som mulig.

- Vi har lyst til å gifte oss innen året er omme, men vet ikke hvor enda. Nær sjøen eller ved fjellet!

Møttes på Tinder

Etter «Farmen»-innspillingen i 2016 var Stine «av og på» datingappen Tinder. En dag bestemte hun seg for å slette appen, som så lenge hadde ligget på telefonen hennes. Da dukket det imidlertid opp en melding hun ikke kunne overse.

- Jakob skrev til meg at han ble så glad av smilet mitt, og da begynte jeg å smile umiddelbart. Han var veldig kjekk og virket som en veldig hyggelig og morsom fyr, har hun tidligere fortalt til Se og Hør.

Videre fortalte den tidligere «Farmen»-deltakeren at hun inviterte ham med seg på en Bon Iver-konsert i oktober, allerede før de i det hele tatt hadde møttes.

- Og han sa ja! Så da måtte det jo bare klaffe, sa Stine.

I starten av mars inviterte Jakob med seg Stine på en lunsjdate på pizzastedet Rent Mel i Oslo. Dette var deres første date, og siden har paret vært sammen. Da Jakob møtte Stine for før første gang, ante han ingenting om at hun hadde vært med i et reality-program.

- Jakob visste ikke at jeg hadde vært med på «Farmen» da han møtte meg. Men etter at han fikk vite det, har vennene hans påpekt det, og han syntes bare det var morsomt, fortalte hun.

LES OGSÅ: - Man skal blåse i hva andre tenker om sitt eget forhold

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer