Paal Nygård:

«Farmen»-profilen løy om hemmelig kjæreste

- Det var noe jeg holdt hemmelig for produksjonen i frykt for å miste plassen min i «Farmen».

BLØFFET: I et intervju med VG forteller Paal Nygård at han var livredd for å bli oppdaget, etter at han hadde løyet for produksjonen om sin sivilstatus. Foto: Alex Iversen / TV 2
BLØFFET: I et intervju med VG forteller Paal Nygård at han var livredd for å bli oppdaget, etter at han hadde løyet for produksjonen om sin sivilstatus. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Da østfoldingen Paal Nygård (27) søkte seg til årets sesong av «Farmen» på TV 2, holdt han en viktig detalj skjult for produksjonen.

Ifølge VG sto Nygård nemlig oppført som singel i «Farmen»-søknaden, noe han også framholdt i intervjuene med Strix. I virkeligheten var 27-åringen i et forhold med Fredrikstad-jenta Miranda Morina (23).

- Det stemmer, det. Det var noe jeg holdt hemmelig for produksjonen i frykt for å miste plassen min i «Farmen». Jeg ble castet som en ung, singel mann fra byen. Og de håper jo selvsagt at det skal oppstå noen romantiske følelser på gården. Derfor følte jeg at det ikke var så klokt å kommunisere det til produksjonen, sier Paal Nygård, som fortsatt er med i konkurransen, til avisen.

- Livredd

For å komme unna med bløffen, valgte 27-åringen blant annet å slette alle spor av kjæresten på sosiale medier.

- Ja, jeg har vært livredd for at det skulle bli oppdaget og at plassen min skulle gå til en annen singel mann (...).

Paal forklarer til VG at forholdet til Morina tok slutt kort tid etter «Farmen»-innspillingen, men at duoen fortsatt har et vennskapelig bånd i dag. Dette bekrefter også sistnevnte.

FORTSATT MED: Paal Nygård (t.v.) kjemper fortsatt om seier i «Farmen». Her avbildet sammen med Nikolai Aspen. Foto: Alex Iversen / TV 2
FORTSATT MED: Paal Nygård (t.v.) kjemper fortsatt om seier i «Farmen». Her avbildet sammen med Nikolai Aspen. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Vidt spekter

Overfor avisen forklarer presseansvarlig for «Farmen» i TV 2, Alex Iversen, at Nygård - uavhengig av sivilstatus - ikke ville mistet plassen sin på gården. På spørsmål om det er viktig å caste single deltakere, i håp om romantikk på skjermen, svarer Iversen følgende:

- Oppstår det romantikk eller gode vennskap på «Farmen» er det hyggelig, også for TV-serien. Det er viktig for TV 2 å ha et vidt spekter av deltagere, også i alder, sier han til VG.

FLØRT?: «Farmen»-deltager Amalie Snøløs snakker ut om ryktene om henne og Petter Northug. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

Årets sesong av «Farmen» er allerede inne i sin fjerde uke. Tradisjon tro har romanserykter preget overskriftene i norske medier gjennom flere sesonger, og årets utgave et intet unntak.

- Nært forhold

Kameralinsene på årets «Farmen»-gård har ved flere anledninger fanget opp øyeblikk som antyder at oslojenta Andrea Badendyck (23) og tromsøværingen Nikolai Aspen (22) har et godt øye for hverandre.

At den jevnaldrende «Farmen»-duoen stadig omgås gjennom tv-innspillingen, blir også påpekt etterykkelig av flere meddeltakere. Aspen og Badendyck fikk blant annet høre det under en potetskrelleseanse for to uker siden, der både Sølvi Monsen (54) og Kjetil Nørstebø (28) kom med ertende stikk fra sidelinjen.

Overfor Se og Hør fortalte Badendyck at spekulasjonene riktignok var noe overdrevet.

- Jeg og Nikolai fikk et veldig nært forhold inne på «Farmen», og vi tilbrakte mye tid sammen. Dette la selvfølgelig produksjonen også merke til, så det ante meg at de ville gjøre en greie ut av det på tv. Men jeg har ikke funnet kjærligheten på «Farmen» altså, forsikret hun forrige uke, og la til:

- Vi ble selvfølgelig glad i hverandre, men han var nok mer betatt enn meg.

Saken fortsetter under:

INGEN ROMANSE: Andrea Badendyck og Nikolai Aspen kunne avkrefte overfor Se og Hør at deres relasjon går forbi et vennskap. Foto: TV 2
INGEN ROMANSE: Andrea Badendyck og Nikolai Aspen kunne avkrefte overfor Se og Hør at deres relasjon går forbi et vennskap. Foto: TV 2 Vis mer

Hva gjelder motparten, erkjente Nikolai Aspen at han fikk et godt øye til toppbloggeren.

- Ja, absolutt. Andrea er ei veldig pen jente som jeg satte stor pris på inne på «Farmen». Ting blir selvfølgelig forsterket når man er isolert på en gård, også, sa han, og la til:

- Som Andrea nevner var produksjonen åpenbart gira på å skape en romansesituasjon mellom oss, men vi er ikke noe mer enn venner.

Annen romanse?

Forrige uke delte for øvrig Badendyck et bilde på Instagram av seg selv og en helt annen «Farmen»-mann, nemlig ovennevnte Paal Nygård.

View this post on Instagram

Han her👨🏼‍🌾🐷❤️ #farmen2018

A post shared by ANDREA BADENDYCK 👸🏼 (@andreabadendyck) on

«Han her», skrev Badendyck til bildet, etterfulgt av blant annen en hjerteemoji. I kommentarfeltet har flere, deriblant et knippe meddeltakere, fyrt opp under en potensiell romanse mellom de to.

Dette har riktignok verken Badendyck eller Nygård bekreftet.

LES OGSÅ: «Farmen»-øyeblikkene vi aldri glemmer