Jan Erik Brodahl:

«Farmen»-profilen har giftet seg

- Vi har ventet på dette en stund, sier den nygifte mannen.

EN GIFT MANN: Jan Erik Brodahl giftet seg onsdag i Oslo rådhus. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
EN GIFT MANN: Jan Erik Brodahl giftet seg onsdag i Oslo rådhus. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av september kunne den tidligere «Farmen»-deltakeren Jan Erik Brodahl fortelle til Se og Hør at han hadde nok å holde seg opptatt med i hverdagen, og onsdag kveld kommer det frem at han overhodet ikke ligger på latsiden.

VG skriver nemlig at Brodahl giftet seg med sin libanesiske kjæreste, Zeina, i Oslo rådhus onsdag.

- Det er helt fantastisk! Vi har ventet på dette en stund, vi skulle egentlig giftet oss i januar - men på grunn av corona har det blitt en forferdelig lang utsettelse. Men nå er det virkelig bra, sa tv-profilen til avisa etter vielsen.

Videre kommer det frem at det blir en rolig feiring her til lands, og at den offisielle bryllupsfeiringen vil finne sted i Libanon. Det ferske ekteparet reiser tilbake til Beirut 7. november.

«FARMEN»: Da det ble avgjort hvem av Wiktoria Rønning og Karianne Vilde Wølner som måtte forlate «Farmen», ble det spesielt tungt for en av de gjenværende deltakerne. Video: Thea Hope. Foto: Alex Iversen / TV 2. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Ifølge VG kunne Brodahl allerede i fjor avsløre at han hadde funnet lykken med Zeina gjennom datingappen Tinder i Beirut.

Se og Hør har ikke lykkes komme i kontakt med Brodahl.

Kjæreste etter «Farmen»

Jan Erik Brodahl sa like greit opp jobben for å delta på «Farmen» i fjor. Han hadde da jobbet som livvakt for FN i over 20 år, og bodd i Midtøsten i elleve av dem.

Det er imidlertid ikke bare for Brodahl lykken smiler for tida. Marte Flobergseter var også blant fjorårets realitydeltakere, og forrige uke kunne hun avsløre at hun hadde fått seg kjæreste.

- Det stemmer at jeg har fått meg kjæreste. Vi har vært sammen i en måned nå, sa hun til Se og Hør.

TILBUD: Farmen-deltaker Marte Flobergseter forteller at hun har fått særdeles spesielle tilbud etter innsatsen hun gjorde i «Farmen». Reporter: Thea Hope Vis mer

Paret møttes i sommer gjennom felles venner, men TV-profilen visste hvem Ole-Kristian Henriksen var allerede før de møttes første gang. På spørsmål om hvordan det føles å ha kjæreste, svarte hun følgende og lo:

- Det var på tide. Nå var det lenge siden sist. Nei da. Det føles bra!

Flobergseter la ikke skjul på at responsen på forholdet hadde vært overveldende, men at det var hyggelig å ha delt det offentlig.

LES OGSÅ: Åpnet opp om den brutte forlovelsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer