BEKREFTER FORHOLDET: Sunniva Godal bekrefter overfor Seoghør.no at hun har fått seg kjæreste. Foto: Privat
BEKREFTER FORHOLDET: Sunniva Godal bekrefter overfor Seoghør.no at hun har fått seg kjæreste. Foto: PrivatVis mer

«Farmen»:

«Farmen»-profilen har funnet lykken: - Jeg er veldig fornøyd

Sunniva Godal bekrefter forholdet.

(Seoghør.no): «Farmen» har blitt en seersuksess og programmet tok steget videre da «Farmen kjendis» rullet over skjermene tidligere i år.

Likevel har flere av deltakerne fra tidligere sesonger av den ordinære «Farmen»-versjonen blitt kjente fjes for flere nordmenn. En av disse er den energiske jenta fra Rykkin, Sunniva Godal (23), som var med i den siste sesongen av gårdsprogrammet.

A post shared by Sunniva Godal (@sunnivagodal) on

Bekrefter forholdet

Siden deltakelsen har Godal delt en rekke bilder på sin Instagram-profil, hvor man får følge henne i hverdagen, og ikke minst får se turbilder mange trolig drømmer om å få oppleve.

I det siste er det derimot én spesiell person som har dukket opp på kontoen til tv-profilen. Overfor Seoghør.no avslører Sunniva Godal nemlig at hun har funnet lykken med Iver Stølen (23), og hun bekrefter forholdet.

- Jeg er veldig fornøyd med det, forklarer Godal.

- Vi studerer sammen på idrett, legger 23-åringen til, uten at hun ønsker å kommentere mer rundt forholdet.

Saken fortsetter under bildet.

A post shared by Sunniva Godal (@sunnivagodal) on

Fikk mye oppmerksomhet

Alle gutta flokket seg rundt idrettsstudenten, allerede før «Farmen» ble kjørt i gang på TV 2. Også programleder Gaute Grøtta Grav fyrte opp under sexy-imaget, et image Godal selv syntes var litt ufortjent.

- Jeg har kanskje utseendet til å være den jenta, men jeg er det ikke. Jeg var aldri der inne for å flørte. Jeg er ei helt vanlig, positiv jente, som ville stille opp for de andre deltakerne når de hadde tunge dager. Mange hadde solide nedturer, avslørte «Farmen»-Sunniva til Se og Hør.

- Målet var ikke å vinne

Det var i fjor høst Sunniva Godal ble en favoritt hos flere tv-seere. Til tross for at hun røyk ut av programmet i uke fem, har hun tidligere avslørt at hun aldri hadde som mål å vinne «Farmen».

Saken fortsetter nedenfor.

- For min del var det ikke noe stort mål å gå hele veien. Jeg begynte å tenke på venner og familie jeg savnet, og at jeg hadde studier å vende tilbake til. Så det å ryke ut tok jeg egentlig veldig fint. Det var ikke noe stort tap for meg personlig. Det var veldig deilig å få ringe mamma den kvelden, for å si det sånn, sa Godal til Dagbladet den gang.

Bærums-jenta, som til vanlig studerer i Bergen, opplevde imidlertid at overgangen tilbake til hverdagen ble utfordrende.

- Farmen var mye hardere enn jeg trodde. Det var veldig lange arbeidsdager, vi stod opp i sekstida og la oss etter at det var blitt mørkt.

- Jeg ble veldig utmatta av å være der, og trengte flere uker på å komme meg etterpå. Jeg kastet opp maten jeg spiste den første uka etter at jeg kom ut, sa hun til Dagbladet.

LES OGSÅ: Dette bildet skaper full forvirring