Erik Rotihaug fra «Farmen»:

«Farmen»-profilen flytter inn i minibuss

«Farmen»-vinneren gjør alvor av drømmen, og tar med seg sin nye bolig ut i den store verden. Nå vil han også bygge takterasse på bilen.

NYTT KRYPINN: Erik Rotihaug er ikke så langt unna å kunne flytte inn her - i en nyinnredet minibuss. Foto: Privat
NYTT KRYPINN: Erik Rotihaug er ikke så langt unna å kunne flytte inn her - i en nyinnredet minibuss. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Erik Rotihaug (26) er septik-tømmeren fra Nordfjordeid som i 2019 imponerte kolossalt og til slutt vant «Farmen» på TV 2.

Siden den gang har det skjedd litt av hvert i 26-åringens liv. På julaften i forfjor byttet han ut septik-tømming med jobben som dekksarbeider på en plattform i Nordsjøen.

Der jobber han fortsatt, men det er et annet prosjekt som opptar eks-«Farmen»-vinneren enda litt mer om dagen.

Fra bil til minibuss

I fjor høst fortalte Rotihaug til Se og Hør at han sommeren før kjøpte seg et hus som han pusser opp i Loen i Stryn kommune. Like etter bestemte han seg imidlertid for å leie ut boligen på Airbnb, mens han selv holdt hus i bilen sin, en stasjonsvogn.

Nå, snart et år etterpå, er planen å utvide leiligheten på «fire hjul». Til Se og Hør forteller han nemlig at han ganske nylig kjøpte seg en minibuss for 80 000 kroner på auksjon, en minibuss som han skaffet seg med bare ett mål for øyet: Å innrede den til å bli hans nye bolig.

- Det er et veldig morsomt prosjekt. Snart reiser jeg nedover mot Sveits, Frankrike og Østerrike. Så ja, dette blir min faste bolig, sier han engasjert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer