Karoline Røed:

«Farmen»-profilen er blitt mamma

Karoline Røed røper navnet på babyen.

Foto: Privat
Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av april kunne den tidligere «Farmen»-deltakeren Karoline Røed dele to gladnyheter - både at hun hadde fått seg kjæreste, og at de venter barn sammen.

Og nå er ventetiden over. Det deler Røed selv på Instagram.

«Henry Alexander 05.07.21. Overveldet, lykkelig, stolt, velsignet, ydmyk, utslitt, heldig… så full av kjærlighet. Takk for meningen med livet, mine to elskede», skriver hun til flere bilder av den nyfødte gutten.

Se og Hør har foreløpig ikke lykkes få en kommentar fra Karoline Røed.

BABYLYKKE: Noen av parene i Discovery+-serien «Singletown» besto testen med glans, mens for andre tok livet en ny vending etter realityserien. Video: Rød Løper/Discovery+. Vis mer

Baby og forlovelse

Den hyggelige babynyheten kommer bare få dager etter at tv-profilen avslørte at hun og kjæresten Ståle Svendby hadde blitt forlovet.

Til Se og Hør fortalte Røed at frieriet var både overraskende og hyggelig, og at hun «ble helt sjokkert».

- Det er over en måned siden nå, men vi syntes det var hyggelig å holde det for oss selv litt. Jeg ringte mamma og pappa på Facetime like etterpå og fortalte det, men jeg synes det har vært hyggelig å kalle han forloveden min bare for meg selv litt, fortalte hun.

Frieriet fant altså sted i slutten av mai, og Røed fortalte at det var på en av de første ordentlig varme sommerdagene.

- Sola skinte og det var deilig vær. Vi var på hytta vår ved Mjøsa, som vi er veldig glad i begge to. Vi satt nede ved vannet på svaberget - det var helt perfekt. Jeg spurte han om han ville være med og bade, men så svarte han «nei, vil du gifte deg med meg?», forteller hun om frieriet, og legger til at samboeren satt på kne foran henne da han spurte.

LES OGSÅ: - Jeg er endelig lykkelig

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer