Lasse Matberg:

«Farmen»-profilen avslører kjæreste

I dagens utgave av Se og Hør bekrefter realityprofilen at han har funnet kjærligheten.

IKKE SINGEL: I fredagens utgave av Se og Hør kan realityprofil Lasse Matberg røpe at han har fått seg kjæreste. Foto: TV 2
IKKE SINGEL: I fredagens utgave av Se og Hør kan realityprofil Lasse Matberg røpe at han har fått seg kjæreste. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For bare to måneder siden kunne Lasse Matberg (35) slippe jubelen løs etter å ha vunnet årets sesong av «Farmen Kjendis». Reality-seieren kapret han etter å ha slått Terje Sporsem (44) i en svært jevn kunnskapskonkurranse.

- Det var et klimaks jeg aldri har kjent makan til. For jeg hadde investert mye mer i dette oppholdet enn jeg egentlig var klar over, uttalte Matberg overfor Se og Hør den gang.

Nylig ble det også kjent at Matberg og Sporsem skal lede sitt helt egne program på TV 2, i forbindelse med TelemarksVeka.

Godt bevart hemmelighet

At Matberg fanget interessen til seerne under« Farmen Kjendis» er det ingen tvil om, men det er også en annen som har fått øynene opp for 35-åringen - og rett og slett kapret hjertet hans.

I et eksklusivt intervju i fredagens utgave av Se og Hør kan Matberg nemlig avsløre at han har kjæreste, noe som har vært en godt bevart hemmelighet. Se bildene i Se og Hørs pluss-sak her.

GLADNYHET: I fredagens utgave av Se og Hør kommer det frem at Lasse Matberg ikke lenger er ledig på markedet. Faksimile: Se og Hør
GLADNYHET: I fredagens utgave av Se og Hør kommer det frem at Lasse Matberg ikke lenger er ledig på markedet. Faksimile: Se og Hør Vis mer

Overfor Se og Hør kan han fortelle at kjæresten er legestudent og tidligere modell Synne Domèrt Gulliksen.

- Jeg kan bekrefte at vi er kjærester. Jeg vil gjerne holde den delen av livet mitt mest mulig privat, men jeg kan bekrefte at jeg er en lykkelig mann om dagen, røper han til Se og Hør.

Vant i Italia

Selv om trolig de fleste forbinder Matberg med «Farmen Kjendis», har han vært å se på tv-skjermen tidligere.

I 2019 var han en av deltakerne i den italienske versjonen av «Skal vi danse», hvor han nådde helt til topps sammen med dansepartneren Sara Di Vaira.

Det ble imidlertid ingen storslagen feiring etter seieren ettersom 35-åringen skadet armen under konkurransen og måtte tilbringe natten på sykehuset.

VIKING: Norske Lasse Matberg var med på den italienske versjonen av «Skal vi danse». Vis mer

- Lasse hadde store smerter under de siste sangene. Et av kastene ble litt feil, og han har pådratt seg en bicepsskade, sa manager Stian Reinhartsen til TV 2 den gang.

I tillegg til å ha medvirket i to tv-programmer har Matberg også en stor følgerskare på Instagram, noe den britiske avisen Daily Mail tidligere har fanget opp. For noen år siden omtalte de ham som «Den kjekke, norske vikingen».

Det skal også nevnes at Matberg faktisk måtte flytte for to år siden på bakgrunn av press fra paparazzier.

- Fikk 10 000 følgere hver måned

I skrivende stund har Matberg over 700 000 følgere på Instagram. Overfor Se og Hør har Matberg tidligere forklart at han opprettet Instagram-profilen sin for drøye åtte år siden.

Den gang delte han bilder av seg selv med skjegg og langt hår, noe han beskrev var en trend på den tiden.

Etter hvert havnet Matberg på en side på Instagram som den gang het «popular pages», som var en side man havnet på etter å ha fått et visst antall «likerklikk». Deretter tok det ikke lang tid før følgerne rant inn.

SEIER: Dette er vinneren av «Farmen Kjendis». Vis mer

- I 2015 begynte det virkelig å skje ting. Jeg fikk om lag 10 000 nye følgere hver måned. I nesten ett år, la han til.

Flere bet seg merke i den økende populariteten til den muskuløse giganten. Og året etter ble han invitert til et intervju med Mads Hansen (37) i VGTV. Hansen er i dag, festlig nok, også programleder for vanlige «Farmen».

- En svensk journalist som jobbet i Daily Mail hadde fått det med seg, og laget en sak basert på det intervjuet. Saken gikk viralt, det var helt spinnvilt. Plutselig kunne jeg få 88 0000 følgere på ett døgn. Jeg husker jeg fikk 300 000 følgere på en drøy uke, fortsatte Matberg.

«Farmen kjendis»-vinneren var imidlertid ikke så opptatt av å tjene store penger på Instagram-profilen sin. Han valgte heller å reise rundt om i verden og på den måten utvide innholdet sitt.

TEMPERAMENT: «Farmen Kjendis»-programleder Tiril Sjåstad Christiansen ønsker å se Jørgine «Funkygine» Vasstrand i programmet sitt. Det skjer trolig ikke med det første. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Har ti år yngre kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer