Marte Flobergseter:

«Farmen»-profilen avslører kjæreste

Marte Flobergseter har fått seg kjæreste.

AVSLØRER KJÆRESTE: Den tidligere «Farmen»- deltakeren Marte Flobergseter har funnet kjærligheten. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
AVSLØRER KJÆRESTE: Den tidligere «Farmen»- deltakeren Marte Flobergseter har funnet kjærligheten. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag kveld kunne tidligere «Farmen»-deltaker Marte Flobergseter (23) avsløre at hun har fått seg kjæreste. Det gjorde hun ved å endre sivilstatus på Facebook, hvor det samtidig kommer frem at hennes utkårede er Ole-Kristian Henriksen.

Overfor Se og Hør bekrefter Flobergseter den gledelige nyheten.

- Det stemmer at jeg har fått meg kjæreste. Vi har vært sammen i en måned nå, forteller hun.

Paret møttes i sommer gjennom felles venner, men TV-profilen visste hvem Henriksen var allerede før de møttes første gang. På spørsmål om hvordan det føles å ha kjæreste, svarer hun følgende og ler:

- Det var på tide. Nå var det lenge siden sist. Neida. Det føles bra!

Flobergseter legger ikke skjul på at responsen på forholdet har vært overveldende, men at det er hyggelig å ha delt det offentlig.

Det var TV 2 som først omtalte kjærestenyheten.

Koblet til Northug

Den tidligere «Farmen»-deltakeren fikk mye oppmerksomhet da hun deltok på gårdsprogrammet, men også etter at hun var ferdig på gården, var oppmerksomheten rundt henne stor.

Blant annet sperret mange opp øynene da hun ble koblet til skistjernen Petter Northug, men tidligere i høst kunne hun avsløre til Se og Hør at duoen bare er gode venner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer