Marte Flobergseter:

«Farmen»-profilen avslører kjæreste

Marte Flobergseter har fått seg kjæreste.

AVSLØRER KJÆRESTE: Den tidligere «Farmen»- deltakeren Marte Flobergseter har funnet kjærligheten. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
AVSLØRER KJÆRESTE: Den tidligere «Farmen»- deltakeren Marte Flobergseter har funnet kjærligheten. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag kveld kunne tidligere «Farmen»-deltaker Marte Flobergseter (23) avsløre at hun har fått seg kjæreste. Det gjorde hun ved å endre sivilstatus på Facebook, hvor det samtidig kommer frem at hennes utkårede er Ole-Kristian Henriksen.

Overfor Se og Hør bekrefter Flobergseter den gledelige nyheten.

- Det stemmer at jeg har fått meg kjæreste. Vi har vært sammen i en måned nå, forteller hun.

TILBUD: Farmen-deltaker Marte Flobergseter forteller at hun har fått særdeles spesielle tilbud etter innsatsen hun gjorde i «Farmen». Reporter: Thea Hope Vis mer

Paret møttes i sommer gjennom felles venner, men TV-profilen visste hvem Henriksen var allerede før de møttes første gang. På spørsmål om hvordan det føles å ha kjæreste, svarer hun følgende og ler:

- Det var på tide. Nå var det lenge siden sist. Neida. Det føles bra!

Flobergseter legger ikke skjul på at responsen på forholdet har vært overveldende, men at det er hyggelig å ha delt det offentlig.

NY KJÆRESTE: Marte har delt dette bildet av sin utkårede i sosiale medier. Tirsdag bekreftet de forholdet på Facebook. Foto: Privat
NY KJÆRESTE: Marte har delt dette bildet av sin utkårede i sosiale medier. Tirsdag bekreftet de forholdet på Facebook. Foto: Privat Vis mer

Det var TV 2 som først omtalte kjærestenyheten.

Koblet til Northug

Den tidligere «Farmen»-deltakeren fikk mye oppmerksomhet da hun deltok på gårdsprogrammet, men også etter at hun var ferdig på gården, var oppmerksomheten rundt henne stor.

Blant annet sperret mange opp øynene da hun ble koblet til skistjernen Petter Northug, men tidligere i høst kunne hun avsløre til Se og Hør at duoen bare er gode venner.

Samtidig kunne realitydeltakeren fortelle at hun hadde store planer for dette året, men at corona satte en stopper for det.

- Jeg hadde planer om å studere for å bli politi i år, men utsetter det ett år på grunn av corona. Så får vi se hva som skjer, fortalte hun.

I dag jobber hun som lærer, og har i etterkant av «Farmen» fått tilbud om flere sponsor-samarbeid på Instagram.

FLØRT: Allerede i første episode kunne man se av Kjetil og Wiktoria fikk en god tone. Nå forteller dem om hva ståa er i dag. Reporter: Jonas Hammer. Video: Thea Hope/ TV 2/ Rød Løper Vis mer

- Var knekt

I fjor var Marte Flobergseter en av de tolv deltakerne i «Farmen», men måtte til slutt se seg slått av Agna Hollekve i en tvekamp.

- Det var som et skikkelig hardt slag i magen. Det var forferdelig trist å ryke. Samtidig hadde jeg det ikke så veldig bra på slutten, spesielt ikke etter praten med Agna, sa hun til Se og Hør, og fortalte at både psyken og kroppen hadde fått kjørt seg den siste tiden, og at hun var veldig sliten.

- Jeg var ganske knekt, så på en måte var det et riktig tidspunkt å ryke på. Det var veldig vondt og trist akkurat da, det var drømmen min som ble knust, fortsatte hun.

LES OGSÅ: Åpner opp om forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer