Charlotte Jacobsen:

«Farmen»-profilen avslører forlovelse

Charlotte Jacobsen viser frem ringen i sosiale medier.

FORLOVET: Charlotte Jacobsen avslører at hun og kjæresten har forlovet seg. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse
FORLOVET: Charlotte Jacobsen avslører at hun og kjæresten har forlovet seg. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Charlotte Jacobsen (27) var blant deltakerne som fikk mye oppmerksomhet da hun deltok i TV 2-suksessen «Farmen» for fem år siden. På tv-gården oppsto det søt musikk mellom henne og Eilev Bjerkerud, men året etter ble det kjent at duoen hadde gått hver til sitt.

I april 2017 kunne imidlertid Jacobsen avsløre overfor Se og Hør at hun hadde funnet lykken igjen, denne gang med Mathias Ottosson (28).

Og nå, over tre år senere, avslører tv-profilen på Instagram at paret har forlovet seg.

View this post on Instagram

Jeg sa selvfølgelig JA!!!!💍❤️❤️ @mathiasottosson

A post shared by CHARLOTTE (@charlottehjacobsen) on

«Jeg sa selvfølgelig JA!!!!», skriver hun til flere bilder hvor man tydelig ser den store diamantringen.

Norgesferie

Når Se og Hør snakker med henne mandag ettermiddag, er det en tydelig lykkelig Jacobsen som forteller at frieriet fant sted på en fjelltopp i Svolvær.

- Det er veldig, veldig stas, og var veldig overraskende. Helt fantastisk. Det er litt surrealistisk, men det er jo dette man har drømt om, forteller hun.

Sammen med Ottosson, som nå er hennes forlovede, startet de sin norgesferie denne helga hvor de skal reise rundt og sove i bilen som Ottosson, som er håndverker, har bygd om.

- Det var strålende sol i går og Mathias hadde sjekket været uten at jeg hadde fått det med meg. Det var visst ikke meldt like fint de andre dagene, så han sa han måtte slå til, selv om det var helt på starten av ferien, forteller hun, og fortsetter:

- Vi var på toppen alene, og det var helt nydelig.

SOMMERBRYLLUP: Charlotte avslører hvordan kjæreste fridde til henne. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse
SOMMERBRYLLUP: Charlotte avslører hvordan kjæreste fridde til henne. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse Vis mer

Paret har foreløpig ikke rukket å snakke noe særlig om når de ser for seg at de skal gifte seg, men Jacobsen kan fortelle at de ikke har planer om å være forlovet i mange år før de blir mann og kone.

- Vi har sagt at det ikke skal gå ti år, men vi vet ikke helt når det blir annet enn at det blir et sommerbryllup.

SYK: Den tidligere «Farmen»-deltageren og treningsprofil, Stine Hartmann, har fått benmargsødem. Vis mer

Møtte mora først

Jacobsen og Ottosson møttes da førstnevnte jobbet som modell under Oslo Fashion Week i 2016. 28-åringen hadde ikke sett på «Farmen» da kjæresten var med, men mora hans hadde fulgt med iherdig.

- Jeg møtte mora til Mathias på moteuka, og hun fortalte meg at hun hadde en singel sønn! Vi møtte hverandre for første gang i august 2016, men det var ikke før i desember at vi begynte å treffe hverandre ofte. Siden har vi vært sammen nesten hele tiden, fortalte hun for tre år siden.

Jacobsen har tidligere fortalt til Dagbladet at hun har klare mål for framtida med både mann, barn, stasjonsvogn og et hus på landet.

POPULÆR KAR: Leif Kristian Tindeland fra «Farmen» innrømmer at oppmerksomheten fra damene har økt betraktelig etter realitydeltakelsen. Video: Kine Falch / Reporter: Thea Hope Vis mer

LES OGSÅ: Se bildene fra det hemmelige bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer