Charlotte Jacobsen:

«Farmen»-profilen avslører forlovelse

Charlotte Jacobsen viser frem ringen i sosiale medier.

FORLOVET: Charlotte Jacobsen avslører at hun og kjæresten har forlovet seg. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse
FORLOVET: Charlotte Jacobsen avslører at hun og kjæresten har forlovet seg. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Charlotte Jacobsen (27) var blant deltakerne som fikk mye oppmerksomhet da hun deltok i TV 2-suksessen «Farmen» for fem år siden. På tv-gården oppsto det søt musikk mellom henne og Eilev Bjerkerud, men året etter ble det kjent at duoen hadde gått hver til sitt.

I april 2017 kunne imidlertid Jacobsen avsløre overfor Se og Hør at hun hadde funnet lykken igjen, denne gang med Mathias Ottosson (28).

Og nå, over tre år senere, avslører tv-profilen på Instagram at paret har forlovet seg.

«Jeg sa selvfølgelig JA!!!!», skriver hun til flere bilder hvor man tydelig ser den store diamantringen.

Norgesferie

Når Se og Hør snakker med henne mandag ettermiddag, er det en tydelig lykkelig Jacobsen som forteller at frieriet fant sted på en fjelltopp i Svolvær.

- Det er veldig, veldig stas, og var veldig overraskende. Helt fantastisk. Det er litt surrealistisk, men det er jo dette man har drømt om, forteller hun.

Sammen med Ottosson, som nå er hennes forlovede, startet de sin norgesferie denne helga hvor de skal reise rundt og sove i bilen som Ottosson, som er håndverker, har bygd om.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer