Stine Hartmann

«Farmen»-profilen avslører forlovelse

- Vi har lyst til å gifte oss innen året er omme.

FORLOVET: Lykken smiler for tidligere «Farmen»-deltaker Stine Hartmann. Foto: Espen Solli / TV 2
FORLOVET: Lykken smiler for tidligere «Farmen»-deltaker Stine Hartmann. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Livet smiler for tidligere «Farmen»-deltaker Stine Hartmann (33). I fjor vår kunne Se og Hør skrive at hun hadde funnet lykken igjen, etter å ha opplevd et sjokkbrudd før hun dro på innspilling av realityserien i 2016.

Stines utkårede heter Jakob Næss (30), og er fra Kodal utenfor Sandefjord. Han jobber som designer, og figurerer ofte på Hartmanns kontoer i sosiale medier. De to trener sammen, går på tur og henger mye sammen på fritiden. Nå har de bestemt seg for å ta forholdet videre til det neste steget.

Forlovet

De har nemlig forlovet seg, kunne Stine avsløre på Instagram mandag kveld.

«#fredagmandag måtte feires litt ekstra i dag grunnet gårsdagens overraskelse», skriver hun på Instagram, etterfulgt av en diamantring-emoji.

Gratulasjonene strømmer inn, og Hartmann legger ikke skjul på at frieriet var magisk når Se og Hør prater med henne mandag kveld.

- Frieriet var veldig «low key» og det var så riktig for meg. Det skjedde hjemme i sofaen på søndag etter en lang uke, sprudler hun.

Hun legger heller ikke skjul på at de ønsker å gifte seg så raskt som mulig.

- Vi har lyst til å gifte oss innen året er omme, men vet ikke hvor enda. Nær sjøen eller ved fjellet!

Møttes på Tinder

Etter «Farmen»-innspillingen i 2016 var Stine «av og på» datingappen Tinder. En dag bestemte hun seg for å slette appen, som så lenge hadde ligget på telefonen hennes. Da dukket det imidlertid opp en melding hun ikke kunne overse.

- Jakob skrev til meg at han ble så glad av smilet mitt, og da begynte jeg å smile umiddelbart. Han var veldig kjekk og virket som en veldig hyggelig og morsom fyr, har Stine tidligere fortalt til Se og Hør.

AKTIVT PAR: Både Stine Hartmann og hennes nye kjæreste Jakob Næss er glad i å holde seg aktive. Her er de sammen på skitur. Foto: Privat
AKTIVT PAR: Både Stine Hartmann og hennes nye kjæreste Jakob Næss er glad i å holde seg aktive. Her er de sammen på skitur. Foto: Privat Vis mer

Videre forteller den tidligere «Farmen»-deltakeren at hun inviterte ham med seg på en Bon Iver-konsert i oktober, allerede før de i det hele tatt hadde møttes.

- Og han sa ja! Så da måtte det jo bare klaffe, sa Stine.

I starten av mars inviterte Jakob med seg Stine på en lunsjdate på pizzastedet Rent Mel i Oslo. Dette var deres første date, og siden har paret vært sammen. Da Jakob møtte Stine for før første gang, ante han ingenting om at hun hadde vært med i et reality-program.

- Jakob visste ikke at jeg hadde vært med på «Farmen» da han møtte meg. Men etter at han fikk vite det, har vennene hans påpekt det, og han syntes bare det var morsomt, sa Stine.

FORELSKET: Forholdet mellom Stine Hartmann og Jakob Næss ble kjent tidligere i fjor. Foto: Privat
FORELSKET: Forholdet mellom Stine Hartmann og Jakob Næss ble kjent tidligere i fjor. Foto: Privat Vis mer

Sjokkbrudd

Selv om livet til Stine smiler om dagen, har imidlertid ikke alt vært en dans på roser for 33-åringen.

Ett år før hennes deltakelse i «Farmen» i 2016 opplevde hun at hennes daværende kjæreste brått slo opp med henne.

- Jeg ble brått singel. Det er nok det kjipeste jeg har opplevd. Dagen etter 30-årsdagen, slo kjæresten min opp med meg. Syv timer før vi skulle på bursdagstur til New York, fortalte hun i et tidligere intervju med Se og Hør.

- «Dette funker ikke» var forklaringen jeg fikk, fortalte Stine.

Hadde planlagt bryllup

Sjokkbruddet gjorde Stine rasende og fortvilet, men hun fortalte til Se og Hør den gang at hun og eksen er gode venner nå.

- Men det var en stor omstilling, plutselig mistet jeg alt. Jeg gikk fra stor leilighet på Majorstua og et planlagt drømmebryllup i august – til å flytte hjem på pikerommet på Ullern. Der måtte jeg begynne livet på ny. Ikke hadde jeg jobb heller, for jeg tok sluttpakke på jobben uka etter. Da følte jeg virkelig på det, at «nå må jeg klare meg selv», fortalte 32-åringen, som først åpnet seg om bruddet til KK.no.

Stine Hartmann har tidligere jobbet i Aller Media og Se og Hør, før hun i 2017 startet i jobb i Dagsavisen.

LES OGSÅ: Slik sjarmerte de hverandre i senk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer