Kjetil Nørstebø:

«Farmen»-profilen avslører brudd

«Farmen»-Kjetil fikk ikke overtalt kjæresten til å bli i hjembygden.

SINGEL IGJEN: Kjetil Nørstebø og kjæresten har gått fra hverandre. Foto: Tore Skaar/Se og Hør
SINGEL IGJEN: Kjetil Nørstebø og kjæresten har gått fra hverandre. Foto: Tore Skaar/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjetil Nørstebø (31) skapte furore etter «Farmen»-finalen i 2018 med anklager om juks. Han tok med andre ord andreplassen svært tungt.

Kort tid senere fant han imidlertid kjærligheten med Tea Karoline Mork (26), kunne han fortelle Se og Hør.

Flyttet hjem

Nå har de to gått fra hverandre. Det bekrefter han selv overfor TV 2.

- Jeg var litt positiv og tenkte at jeg måtte finne meg en bygdedame, men så er det kanskje sånn at de helst vil støtte opp sin egen bygd. Så det var nok to personer som møtte hverandre som ikke ville gi slipp på egen bygd, sier «Farmen»-profilen til kanalen.

ORD MOT ORD: Kjetil Nørstebø og tidligere «Farmen»-vinner Tonje Frøystad Garvik var totalt uenige i hva som egentlig skjedde i finalen. Her forteller de to finalistene sin side av saken. Reporter: Miriam Bakkejord / Video: Sondre Rahm Vis mer

- Bruddet var greit, vi hadde en god samtale og vi prater fortsatt. Så det er greit når det først skal gå galt, at man bevarer husfreden, sier han videre.

Ekskjæresten kommer fra Skjåk, og flyttet raskt inn til Nørstebø i Uvdal da de ble sammen. Nå skal det altså være savnet etter hjembygda som var årsaken til bruddet.

- Det er veldig rart for meg fordi Uvdal er jo det jeg elsker høyest her i verden. Så det er jo trist at det jeg brenner så mye for også skal være min største fotlenke. Det skal være min største brems for å finne meg en dame som vil bo der, sier han til TV 2.

Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud forteller åpner opp om prosessen de var gjennom for å bli gravide. Video: Dagbladet / Frank Karlsen Vis mer

«Farmen»-konflikt

Nørstebø kom som nevnt på en annenplass i «Farmen» for tre år siden. Da Tonje Frøystad Garvik ble utropt som vinner, løp han til skogs i sinne og skuffelse.

Han anklaget da både motparten og TV 2 for juks, og hevdet også selv at han hadde fått greie på fasiten på flere oppgaver, noe som naturligvis skapte overskrifter i flere dager.

Det ble også konflikt og møter med TV 2, som har nektet for at juks har funnet sted.

LES OGSÅ: Klar for «Farmen kjendis»: - Jeg er malplassert

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer