UTSATT FOR HATVOLD: Camilla Cox Barfot var på byen med venner da hun ble angrepet. Foto: Alex Iversen / TV 2
UTSATT FOR HATVOLD: Camilla Cox Barfot var på byen med venner da hun ble angrepet. Foto: Alex Iversen / TV 2Vis mer

Camilla Cox Barfot:

«Farmen»-profilen angrepet på byen - brakk skulderbladet

Camilla Cox Barfot og kompisen ble angrepet på dansegulvet.

(Se og Hør): Deltakerne i «Farmen» på TV 2 får ofte stor oppmerksomhet både mens serien ruller på tv, og i ettertid.

Nå viser det seg derimot at ikke all oppmerksomhet er god.

Camilla Cox Barfot (32) fra forrige ordinære «Farmen»-sesong, skal ha havnet på legevakta med brukket skulderblad etter en bytur med flere venner i Tønsberg i helgen.

Det er TV 2.no som først omtaler saken.

Til kanalen forteller 32-åringen om hendelsen som sendte henne på legevakten.

Camilla Cox Barfot hadde vært på Vassendgutane-konsert med flere av sine «Farmen»-kollegaer og venner, men da de etter konserten dro på byen, fikk en av Barfots kompiser, som er homofil, flere bemerkninger slengt etter seg.

BRAKK SKULDERBLADET: «Farmen»-deltaker Camilla Cox Barfot (midten) ble påført et brudd i skulderen under angrepet. Venninnen Eunike Hoksrød (t.v.) skal ha vært blant vitnene. Foto: Alex Iversen/ TV 2
BRAKK SKULDERBLADET: «Farmen»-deltaker Camilla Cox Barfot (midten) ble påført et brudd i skulderen under angrepet. Venninnen Eunike Hoksrød (t.v.) skal ha vært blant vitnene. Foto: Alex Iversen/ TV 2 Vis mer

- Jeg fløy veggimellom

Ifølge TV 2 toppet det hele seg da de to inntok dansegulvet, hvor de skal ha blitt angrepet av en gjeng som hoppet på dem.

- Det gikk så fort, så jeg skjønner nesten ikke hva som skjedde. Men plutselig bare smalt det, og jeg fløy veggimellom. Alt gikk i svart, og da jeg våknet, hadde jeg sinnsykt vondt, forteller Barfot til TV 2.

Ifølge kanalen slapp kameraten til Cox Barfot fra det hele med lette skader.

BESTEVENNER: Camilla Cox Barfot og Eunike Hoksrød fikk et tett forhold på tv-gården. I dag snakker de sammen daglig. Foto: Alex Iversen / TV 2
BESTEVENNER: Camilla Cox Barfot og Eunike Hoksrød fikk et tett forhold på tv-gården. I dag snakker de sammen daglig. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

​På sin Facebook-profil, har 32-åringen åpnet opp om den blinde volden mot hennes homofile kamerat.

- Tusen takk til dere som fant ut at dere ikke likte at kompisen min var homo, takk for at dere fløy på oss, takk for at dere fikk avslutta kvelden min på legevakta, takk for at dere ga meg brudd i skuldra, skriver hun og og legger til at det er «sykt» at man ikke kan akseptere andres legning i 2018.

Se og Hør har foreløpig ikke lykkes med å komme i kontakt med Camilla Cox Barfot.

- På legevakta i flere timer

Eunike Hoksrød, som Barfot fikk et svært nært forhold til på tv-gården, var en av dem som skal ha bevitnet hendelsen.

Overfor Se og Hør forteller Hoksrød at hun er sjokkert over situasjonen, og at hun synes det er trist at man ikke skal kunne føle seg trygg.

- Vi var en stor gjeng på konsert, og det begynte allerede der. Hele kvelden fikk kompisen vår bemerkninger slengt etter seg, men det var først da vi dro på byen at det resulterte i vold. Det var flere jenter som angrep kompisen vår og dyttet ham så han ramlet oppå Camilla, forteller hun, og legger til at de tilbragte flere timer på legevakta.

Hoksrød beskriver det hele som «drøyt», og innrømmer at hun er sjokkert over at man ikke kan få være glad i de man ønsker.

- Vi tenker at vi har kommet så langt, men etter en sånn kveld så innser man nok en gang at man ikke har kommet langt nok. Det blir vanskelig å få aksept når til og med enkelte på Stortinget jobber mot våre rettigheter, sier hun til Se og Hør.

Videre forteller Eunike Hoksrød at hun tror det handler mye om for lite kunnskap og fremmedfrykt.

- Jeg tror det starter rundt kjøkkenbordet. Foreldre har en viktig jobb her.

Åpen om legningen

Selv har Hoksrød vært åpen om legningen sin. For 15 år siden forlot hun nemlig ektemannen Jørgen, som hun hadde to små barn med, til fordel for en annen kvinne.

Det fortalte «Farmen»-deltakeren i et intervju med Dagbladet Pluss.

Da Eunike Hoksrød fant ut at hun hadde falt for Vibekke Hansen, hadde hun og hennes daværende ektemann vært gift i fire år. De hadde altså stiftet familie, og bodde sammen i Tønsberg.

Siden 2002 har Hoksrød og Hansen vært et par, og de fem siste årene har de vært gift.

«Farmen»-profilen og eksmannen, som har fått tre nye barn, har et godt forhold i dag, og han bor bare et steinkast unna Eunike og kona hennes.

- Jeg, Jørgen og Vibekke er bestevenner i dag. Det er digg at vi har fått det til å funke sånn, sa hun til Dagbladet.

LES OGSÅ: Brøt sammen og stoppet «Farmen»-innspillingen