Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud:

«Farmen»-paret venter barn

Det avslører Lene og Tonje på Instagram.

VENTER BARN: Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud venter sitt første barn sammen til høsten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VENTER BARN: Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud venter sitt første barn sammen til høsten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Farmen»-paret Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud fikk mye oppmerksomhet for sin deltakelse i nevnte tv-serie da de valgte å holde forholdet skjult for de andre deltakerne.

Tv-seerne fikk imidlertid bli kjent med de to som par, og i i 2019 overrasket de stort da de forlovet seg under «Gullruten»-utdelingen på beste sendetid.

Mandag røper paret at de venter sitt første barn sammen.

- Utfordrende

«Det er nesten skummelt å si det høyt, for reisen hit har virkelig vært en emosjonell berg-og-dalbane» skriver Tonje og Lene på Instagram mandag, og fortsetter:

«Vi bestemte oss tidlig for å gå for IVF behandling og trodde veien frem til vi så to streker på graviditetstesten skulle bli kjapp og enkel, men vi fant etter hvert ut at det ikke var så lett å planlegge en graviditet».

Til Se og Hør sier paret at det er veldig fint å skulle bli foreldre.

Videre forteller Lene på Instagram at da de gikk inn i prosessen visste de lite om hva de gikk til.

«Men sprøyter, tabletter, legebesøk, sykluser og gynekologiske undersøkelser ble vi fort gode på. Dette var uansett den minst utfordrende delen av prosessen», fortsetter hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer