Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud:

«Farmen»-paret venter barn

Det avslører Lene og Tonje på Instagram.

VENTER BARN: Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud venter sitt første barn sammen til høsten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VENTER BARN: Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud venter sitt første barn sammen til høsten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Farmen»-paret Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud fikk mye oppmerksomhet for sin deltakelse i nevnte tv-serie da de valgte å holde forholdet skjult for de andre deltakerne.

Tv-seerne fikk imidlertid bli kjent med de to som par, og i i 2019 overrasket de stort da de forlovet seg under «Gullruten»-utdelingen på beste sendetid.

Mandag røper paret at de venter sitt første barn sammen.

«FARMEN»-HYTTA: Tonje Garvik vant Farmen i 2018, nå viser hun og kjæresten Lene Sleperud fram «Farmen»-hytta i programmet «I lomma på Silje». Video: Viaplay Vis mer

- Utfordrende

«Det er nesten skummelt å si det høyt, for reisen hit har virkelig vært en emosjonell berg-og-dalbane» skriver Tonje og Lene på Instagram mandag, og fortsetter:

«Vi bestemte oss tidlig for å gå for IVF behandling og trodde veien frem til vi så to streker på graviditetstesten skulle bli kjapp og enkel, men vi fant etter hvert ut at det ikke var så lett å planlegge en graviditet».

Til Se og Hør sier paret at det er veldig fint å skulle bli foreldre.

Videre forteller Lene på Instagram at da de gikk inn i prosessen visste de lite om hva de gikk til.

«Men sprøyter, tabletter, legebesøk, sykluser og gynekologiske undersøkelser ble vi fort gode på. Dette var uansett den minst utfordrende delen av prosessen», fortsetter hun.

FRIERI: Farmen-paret tok steget videre da Tonje Frøystad Garvik plutselig fridde til kjæresten Lene Sleperud på direkten. Vis mer

Tre forsøk

Tv-profilen forteller åpenhjertig om det som virkelig var tøft, og som de ikke var forberedt på, nemlig svingningene av opp- og nedturer underveis i forsøkene.

«Det var søren ikke lett å holde motivasjonen oppe hele tiden og ofte føltes det hele håpløst, men heldigvis fant Tonje og jeg mye styrke og støtte i hverandre», fortsetter hun.

Lene kan også fortelle at etter tre forsøk og tre uttak, satt gullegget: «Nå sitter vi her med en enorm lykkefølelse og venter på den lille som kommer i oktober».

Paret venter altså sitt første barn til høsten.

Også Tonje forteller på Instagram at veien til å bli foreldre ikke bare har vært lett.

«En forventer at det bare skal gå, gjør en ikke? For det er jo alltid det lykkelige røntgenbildet som blir publisert. «Det gikk» er alltid budskapet», skriver hun og fortsetter:

«Ikke at 1/8 heterofile par sliter med å få barn uten assistert befruktning. Ikke tårene, diskusjonene, slitet og bekymringene som ligger bak, bare gleden. Det er gleden som er så lett å vise frem. Suksess»

Ifølge Tonje lærer man vanvittig mye gjennom en slik prosess hun og forloveden har vært gjennom.

LES OGSÅ: Åpner opp om mammarollen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer