Eunike Hoksrød og Frank Tore Aniksdal:

«Farmen»-paret tar forholdet videre

Sa opp jobben for kjærligheten.

SAMBOERE: Eunike Hoksrød og Frank Tore Aniksdal fant kjærligheten etter «Farmen»-deltakelsen. Nå flytter de sammen. Foto: Alex Iversen / TV 2
SAMBOERE: Eunike Hoksrød og Frank Tore Aniksdal fant kjærligheten etter «Farmen»-deltakelsen. Nå flytter de sammen. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av februar kunne «Farmen»-duoen Eunike Hoksrød (41) og Frank Tore Aniksdal (50) røpe at de var mer enn venner, og at de hadde blitt et par etter at de møttes på gården i fjor.

- Det hele er bare veldig hyggelig og overraskende for oss begge, men er ikke noe vits i å holde tilbake når begge føler det samme. Vi er impulsive begge to og livet er bra om dagen, fortalte Eunike til Se og Hør den gang.

Og nå tar de to turtelduene forholdet videre og blir samboere.

Eunike har ifølge TV 2 sagt opp jobben i Tønsberg, og flytter sammen med kjæresten i båten hans i Stavanger. Overfor Se og Hør forteller hun at det føles sprøtt, men at det er sånn hun er som person.

- Det må prøves, eller så hadde jeg nok angra, sier hun.

Fram til nå har Hoksrød pendlet til kjæresten nesten hver helg siden desember, noe som har resultert i 14 timer med tog i uka. Selv om det har fungert til nå, har det ikke vært optimalt.

- Det har blitt mye tog, men det er det verdt. Ting blir mye lettere nå når vi flytter sammen, det blir deilig. Det blir nok en god greie for oss, tror hun.

Støttes av barna

Hoksrød har aldri bodd i båt tidligere og vet ikke helt hva hun går til, men ser positivt på den kommende bosituasjonen.

- Så lenge du har det fint kan man bo hvor som helst. Jeg trives i hvert fall så lenge jeg har det bra, mener hun.

Tv-profilen pakker sakene og flytter vestover i løpet av sommeren, men først må hun jobbe ut oppsigelsestida. Hennes to barn fra et tidligere ekteskap støtter mora og hennes avgjørelse om å flytte på seg.

- De har alltid heiet på meg og de har sagt at de heller vil at jeg skal ta vare på en raring som Frank enn at jeg ikke skal gjøre det. Vi er så voksne at avstandsforhold er litt knotete, spesielt når det blir så lange avstander, forteller 41-åringen.

SJOKKERT: Stine forbereder seg til kamp når Frank plutselig byr på et uventet løft i episode 20 av «Torpet». Vis mer

- Jeg tror dette blir kjempe bra. Jeg har trua på det, hvis ikke hadde jeg aldri gjort det. Man lever bare en gang. Skal man gå rundt og være redd for å ta sjanser, så har man jo dummet seg litt ut. Det må rett og slett prøves, fortsetter hun.

Knyttet nært bånd

Spekulasjonene om søt musikk mellom de to tv-profilene, svirret lenge i fjor høst. Ryktemølla satte fart etter at begge dukket opp i «Farmen»-sidesatsingen «Torpet», en bonusgård der gamle «Farmen»-deltakere får muligheten til å spille seg inn igjen.

Verken Aniksdal eller Hoksrød - som henholdsvis dukket opp i «Farmen»-universet i 2014 og 2017 - lyktes i komme seg inn på den opprinnelige tv-gården.

Derimot ble det åtte uker sammen (fra start til slutt) på «Torpet». Det skal ha vært nettopp dette tv-oppholdet, der maks fire deltakere oppholder seg samtidig, som brakte dem tettere sammen.

Ingen av dem har prøvd å legge skjul på at nettopp nære bånd ble knyttet.

- Vi ble fort glade i hverandre. Jeg «samler» på rare folk, og Frank må være en av de rareste. Man skal spare på sjeldne diamanter, fortalte Hoksrød til Se og Hør i november.

DRAMA: Det blir dårlig steming på Torpet når Frank sier hva han virkelig mener om arbeidsmoralen til Jasdeep. Vis mer

LES OGSÅ: - De kan komme seg gjennom hva som helst

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer