Sophie Therese Lindberg og Marius Hofsøy:

«Farmen»-paret har forlovet seg

Delte den glade nyheten i sosiale medier.

FORLOVET: Sophie Therese og Marius avslørte onsdag at de er blitt forlovet. Foto: TV 2
FORLOVET: Sophie Therese og Marius avslørte onsdag at de er blitt forlovet. Foto: TV 2 Vis mer

I februar i fjor kunne Se og Hør avsløre at «Farmen»-profilene Sophie Therese Lindberg (26) og Marius Hofsøy (25) hadde blitt et par.

- Ja, vi er forelsket! sa paret til Se og Hør den gang.

Onsdag kveld avslører de to turtelduene selv at de nå har tatt forholdet til neste steg - de er blitt forlovet.

Sophie har selv delt den glade nyheten på sin Instagram-profil, hvor man ser det nyforlovede paret på Senja i Troms. På bildet ser man tydelig forlovelsesringen, og i bildeteksten står det tydelig «JA».

For liten ring

Paret bekrefter selv overfor Se og Hør at de er blitt forlovet.

- Det stemmer! Vi er superglade og koser oss på ferie på Senja i Nord Norge, sier de.

Noen har kanskje bitt seg merke i at Sophie har ringen på en noe uvanlig finger, nemlig lillefingeren. Til Se og Hør forteller 26-åringen hvorfor.

- Hehe, jo du, den er hakket for liten, så vi skal til Langaard og tilpasse den sammen. Så det blir en hyggelig date etter ferien, sier Sophie.

JA💍💘

Et innlegg delt av Sophie Lindberg (@sophilini)

Utfyller hverandre

Etter «Farmen»-deltakelsen har Sophie, som havnet på andre plass i konkurransen, innrømmet overfor Se og Hør at hun likevel stakk av med en god premie selv - nemlig Marius.

- Laila vant «Farmen», men jeg fikk absolutt noe godt ut av det jeg også. Det kan man trygt si - Marius er jo drømmemannen, smilte Sophie til Se og Hør.

Turtelduene er veldig ulike - men utfyller hverandre perfekt.

- Jeg liker at Sophie er så ambisiøs. Hun er egentlig min strake motsetning. Hun har alltid en plan og skal få ting gjort. Jeg er mye mer bedagelig. Også er hun pen og se på, og utrolig god som person. Det er det viktigste, sa Marius.

- Marius er først og fremst veldig godhjerta. Omsorgsfull og snill. Han er veldig morsom, så vi har det ganske gøy sammen. Jeg ler jo av deg, Marius, du er jo så rar, smilte Sophie til fengselsbetjenten.

- Jeg har jo et veldig høyt tempo hele tiden. Da er det godt å ha en som roer meg litt ned. Han er veldig behagelig å være sammen med. Også er han kjempekjekk, da!

LES OGSÅ: Her feirer de forlovelsen sin