Frank Tore Aniksdal og Eunike Hoksrød:

«Farmen»-paret bryter tabuer - viser alt

Han var homofob, hun var gift med en kvinne. Nå åpner Frank og Eunike, deltakere i Dagbladet og Se Hørs egne TV-satsing «Reality-legendene», opp om den vanskelige kjærligheten, oppgjøret med egne fordommer - og sexlivet.

Fortsett å se med Se & Hør Pluss

Har du allerede en bruker? Logg inn

Få tilgang til eksklusivt TV-innhold og artikler

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort

Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

«Torpet»-paret Eunike Hoksrød og Frank Tore Aniksdal røper at det var mye som aldri ble vist på TV. Deltakerne må også ta en løgndetektortest. Produsert av: Simpl Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STAVANGER (Dagbladet): Sjøspruten treffer ansiktet. Den lille motorbåten sliter med å komme ordentlig i gang, men snart freser vi innover mot de små øyene som ligger like utenfor Hundvåg, nord i Stavanger.

- Der bor vi, sier Eunike og peker på en 38 fot stor båt som ligger og duver langs bryggekanten.

«Farmen»-paret Frank Tore Aniksdal (53) og Eunike Hoksrød (45), nå aktuelle i Dagbladet og Se og Hørs nye TV-serie «Realitylegendene», overrasket mange da de fant kjærligheten på TV i 2019. For halvannet år siden ga de hverandre sitt ja, og i mer enn tre år har de levd lykkelig sammen ombord i båten.

- Se! Her har vi middagen, sier Frank og drar opp en teine med åtte - ti solide krabber, før vi får en omvisning i den maritime boligen.

Det er lunt og hjemmekoselig. To toaletter, kjøkken, stue og soverom. Godt kamuflert i en potteplante står et pinnedyr og betrakter oss, de fremmede gjestene. En svak eim av diesel er det eneste som minner oss på at vi er ombord i en båt.

Frank spretter en øl, Eunike skjenker seg et glass med rosa «Lykkebobler». Det må være lov etter en lang arbeidsdag på fastlandet, insisterer hun. Han støper betong, hun er førskolelærer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer