«Farmen»-paret blir samboere

Nå tar de forholdet ett steg videre.

LYKKELIGE: - I motsetning til mange andre realityforhold går det bare framover med oss, sier Karin Jonassen, som var med i vårens «Farmen» på TV 2, om forholdet til Simon Fjeld Mengaaen. Foto: TV 2
LYKKELIGE: - I motsetning til mange andre realityforhold går det bare framover med oss, sier Karin Jonassen, som var med i vårens «Farmen» på TV 2, om forholdet til Simon Fjeld Mengaaen. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Simon Fjeld Mengaaen (21) og Karin Jonassen (24) møtte hverandre under innspillingen av TV 2-programmet «Farmen» for et drøyt år siden. Etter at begge kom hjem fra Tranøya ble de to sammen, og fortsatt lever forelskelsen i beste velgående for det forelskede paret.

Nå tar Karin og Simon forholdet ett steg videre, og blir samboere. Det bekrefter også Jonassen til Seher.no.

- Ja, vi skal flytte sammen i Oslo. Men utover det ønsker jeg ikke å si så mye, sier hun til Seher.no.
 
«Farmen»-deltageren vil ikke kommentere om paret har kjøpt seg leilighet eller om de skal leie. Det som i hvert fall er sikkert, er at Karin har fått seg jobb som ambulansesjåfør i Oslo og at hun flytter fra Stavanger til hovedstaden til høsten.
 
- Vi har det kjempebra sammen, og er fremdeles sammen. I motsetning til mange andre realityforhold går det bare framover med oss, forteller hun.
 
- Går det så mye framover at det kan gå mot en forlovelse etter hvert?

- Vi har jo bare vært sammen i ett år, så det er nok for tidlig å si noe om akkurat det. Men vi har det veldig fint sammen.

Så langt har de to pendle mellom Simons hjem i Oslo og Karins hjem i Stavanger for å treffe hverandre. Men den tiden er det nå altså slutt på.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: «Farmen»-Silje klarte ikke redde forholdet