Paal Nygård:

«Farmen»-Paal har blitt pappa

Paal Nygård avslører babynyhet.

BLE PAPPA: Paal Nygård nyter livet som småbarnsfar. Foto: Tore Skaar/Se og Hør
BLE PAPPA: Paal Nygård nyter livet som småbarnsfar. Foto: Tore Skaar/Se og Hør Vis mer
Publisert

I 2018 var Paal Nygård (29) blant deltakerne i «Farmen». Østfoldingen røk ut i uke fire etter å ha tapt i øksekast.

Han vakte også oppsikt for å ha løyet om sivilstatusen for produksjonen - han var nemlig i et hemmelig forhold med Fredrikstad-jenta Miranda Morina (25).

Kort tid etter innspillingen gikk de to hver til sitt, men fant tilbake til hverandre.

Nå har de to blitt til tre - Nygård røper på Facebook at de 1. mars ble foreldre til en liten jente.

«Velkommen til verden, lille Alba», skriver han til bildet av datteren.

MARSBABY: Lille Alba kom til verden 1. mars. Gjengitt med tillatelse. Foto: Privat
MARSBABY: Lille Alba kom til verden 1. mars. Gjengitt med tillatelse. Foto: Privat Vis mer

Bleiesjef

Til Se og Hør forteller han at de første to ukene som småbarnsforelder har vært «interessante».

- Det har vært intenst og veldig lærerikt. Det har vært en ekstremt bratt læringskurve. Jeg har fått sjefsansvar for bleieskift, noe som er utfordrende og veldig morsomt, sier han lattermildt.

SNIPP, SNAPP, SNUTE: Tre av de seks gjenværende deltakerne måtte forlate «Farmen kjendis» rett før finalen. Det tok de mildt sagt pent. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Nygård og kjæresten bor sammen på Grünerløkka i Oslo, men bor for øyeblikket midlertidig hos svigerforeldre i Fredrikstad, slik at familie kan hilse på det nye tilskuddet.

- Det var generelt et veldig fint svangerskap og fødsel. Det står bra til med både mor og barn, forteller han.

Grunnet coronapandemien har flere mødre måttet føde uten med-forelder, noe som har skapt sterke protester. Nygård forteller imidlertid at han fikk være med fra start til slutt på Ullevål sykehus.

- Det er jeg veldig glad for. Miranda var engstelig for å føde alene - man leser jo nyheter og blir påvirket. Men da ting skjedde og vannet gikk hadde vi senket skuldrene og fikk en fin fødsel, sier han.

A4-liv etter «Farmen»

Nygård jobber til vanlig som digital rådgiver i Geelmuyden Kiese, og har siden «Farmen»-opptredenen holdt en forholdsvis lav profil.

I 2018 var det som kjent Tonje Frøystad Garvik (31) som stakk av med seieren.

29-åringen forteller Se og Hør at det under «Farmen» gikk en kule varmt, og at det var en periode med mye oppmerksomhet.

INTIMT: En rekke videoer og bilder på sosiale medier av en fest med tidligere «Farmen»-deltakere har skapt reaksjoner. Vis mer

- Etter det har det vært leilighetskjøp, jobb og vanlig A4-liv. Jeg har ikke stilt meg først i køen for et oppslag i et magasinet eller en opptreden på tv, for å si det sånn. Men det var veldig gøy å være med på «Farmen». Jeg er glad i oppmerksomhet, men man blir eldre og får ting i perspektiv. Nå er det familie og jobb som er førsteprioritet, sier han.

Nå ser han frem til pappapermisjon sammen med datteren og samboeren.

- Jeg gleder meg til å fortsette å nyte dagene som er nå, med Alba som ligger og ser meg i ansiktet, uten helt å vite hvem jeg er. Jeg aner ikke helt hva jeg har i vente, men jeg har hørt at det er veldig hyggelig, sier han.

LES OGSÅ: Latterliggjøres etter dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer